N247 vil i tiden fremover søke etter flere medarbeidere. Følg med! (Foto: Nicolai Prebensen)

Vil du være med på laget?

  Jon Aamodt
  07. juli 2017
  20:06
Har du nese for en god deal? Liker du å snakke med mennesker og stå på for at andre skal få et optimalt tilbud som er med på å løfte næringslivet i Søgne og Songdalen til nye høyder?

Da er du kanskje den rette til å bli med oss på veien videre med å lage den beste lokale nyhetsformidleren i vårt område. Vi trenger snarest noen som kan hjelpe oss med kundekontakt og salgsarbeid mot nye og eksisterende kunder. Selv om vi har et klart mål, blir veien fram dit til mens vi går. Du vil derfor ha gode muligheter til å være med å påvirke og utforme din egen hverdag. Det krever at du er målbevisst og fleksibel og kan arbeide selvstendig, samtidig som du får god støtte av dine kolleger.

Nyhetsformidler i vekst
N247 fortsetter å vokse, både på den redaksjonelle siden og ikke minst på den kommersielle. Vi trenger derfor snarlig å styrke staben med motiverte medarbeidere. I første omgang er vi interessert i noen som kan jobbe med salg, men vil også etter hvert ha behov for ytterligere ressurser til redaksjonen.

Hvis du mener at du er den rette til å være med i en rivende utvikling med høyt tempo og raske prosesser, vil vi høre fra deg snarest mulig. Du må være mobil og fleksibel med hensyn til arbeidstid og sted.

Send søknad
Skriv litt om din bakgrunn og din motivasjon for å være med oss og send til redaksjonen@n247.no hvis du ønsker en prat med oss, eller trenger mer informasjon.
Sist oppdatert 07.07.2017 klokken 20:07 av Jon Aamodt

Som selger vil du ha tett og god kontakt med lokalt næringsliv. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no