- Nå må vi ut av sumpa

Publisert
Søgne FK - Donn 3-3, (2-2), herrenes 4. divisjon - Søgne stadion.
Søgne klatret en plass opp på tabellen (nr. 10) etter uavgjortresultatet mot tabelltreer Donn i onsdagens siste seriekamp på Søgne stadion før ferien. Alle tre målene til hjemmelaget ble scoret av kaptein Ditlef Ueland.
Etter en svak vårsesong lover kapteinen hardt arbeid frem mot høstsesongens første kamp 5. august.
- Må takle press
- Vi må ut av sumpa. Vi har nå fem uker på å finne en løsning på problemene vi har hatt i vår og vi må legge en plan for hvordan vi takler høyt press mot slutten av kampene. Det er som regel helt i nærheten av 90 minutters spilletid poengene forsvinner, og i dag burde vi hatt alle tre, ikke bare ett, sier Ueland.
- Vi får litt panikk fordi det har skjedd så mange ganger tidligere og akkurat det har vi ingen plan på. Nå skal vi bruke ferien godt å sørge for å sikre 4. divisjonsspill neste sesong også, avslutter han.
Tre mål av kapteinen
Søgne gikk i ledelsen 1-0 etter en vakker stupheading etter 24 minutter som følge av en perfekt langpasning fra Stian Aamodt. 2-0 kom tre minutter senere etter straffe da Fredrik Granroth ble felt innenfor 16-meteren. Den satte kapteinen trygt bak Donn-keeper Nils fredrik Udjus.
Mot slutten av 2. omgang scorer Donn to ganger, begge på skudd uten av ballførerne blir nevneverdig presset. Keeper Jesper Augustinsen Andersen kan neppe lastes for noen av scoringene.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Ditlef Ueland scorer hjemmelagets første mål på en frekk stupheading i første omgang mot Donn onsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).
Tredje målet
Ditlef Ueland sørger for at Søgne igjen tar føringen i kampen på et direkte frispark fra 18 meter. Ueland setter ballen sikkert forbi mur og keeper. Dette etter at bortelaget har hatt grep om kampen første halvdel av 2. omgang.
Donn må spille de siste 15 minuttene med en mann mindre på banen etter utvisning og det burde gi ro i hjemmelaget. Det motsatte skjer, og igjen taper Søgne poeng i sluttminuttene. Denne gang etter en corner og påfølgende heading hvor samtlige Donnspillere er innenfor Søgnes 16-meter., inklusive bortelagets to meter høye keeper.
Om hjemmelagets keeper ble hindret i den situasjonen ble diskutert og han selv mener han ble det. Dommerne reagerte i alle fall ikke, og kampen avsluttes med ett poeng til begge lag.
Bildet under: Her ryker to viktige poeng like før kampslutt onsdag kveld. (Foto: Nicolai Prbebensen).
Sist oppdatert 28.06.2017 klokken 21:16 av Nicolai Prebensen
Ditlef Ueland setter sikkert 3-2 målet på direkte frispark fra 18 meter. (Foto: Nicolai Prebensen)
Jarle Rogstad prøver seg på en "frekkis" som ikke lyktes. (Foto: Nicolai Prebensen)