Helsvart for Søgne-herrene

Publisert

- Jeg har ikke noe å si, du så kampen, sa kaptein for Søgne-herrene, Ditlef Ueland etter et helsvart 1-6 tap for Vindbjart 2 i 4. divisjonskampen på Søgne stadion mandag kveld.

Så la han til: - Dette er et resultat av oppmøtet og intensiteten på treningene den siste måneden, sa han før han satte kursen for garderoben.
Styrte
Vindbjart 2 styrte hele kampen og det gikk 12 minutter før hjemmelaget var i nærheten av noe som kunne kalles en sjanse. Målet i mot som måtte komme kom også i det 12. minutt, på samme måte som i alle fall tre av de resterende målene i mot. En umarkert spiller fikk stå alene og vente på ball, og det fikk han.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Jon Bartok Djuve og resten av hjemmelaget ble hengende etter et velspillende Vindbjart 2. i samfulle 90 minutter mandag kveld.

Utlikningen til 1-1 kom i det 20 minutt på en flott volley av Alexander Ruden. Etter det var det slutt for hjemmelaget og gjestene gikk til pause med 2-1 ledelse etter nok et mål hvor spissene til Vindbjart fikk stå umarkert.
Spesielt i 2. omgang var gjestene overlegne hjemmelaget og som A-lagstrener for Vindbjart, Steinar Skeie sa til N247 i pausen; - "Me he et godt lag, men he ikkje vore effektive nok enda". Han kunne ikke ha mer rett, og i pausen har trenerapparatet nok snakket om akkurat det. Fire nye mål, seks i alt, på bortebane smaker godt for guttene fra Vennesla på en helsvart ettermiddag for Søgne-herrene. Lagetr ligger nå på en niendeplass på tabellen med 10 poeng, 10 poeng bak ledende Lyngdal etter åtte spilte kamper.
På nabobanen derimot...
Der spilte gutter 11 Nygård og vant en hyperspennede kamp mot Gimletroll 6-5 til stående ovasjoner fra foreldre og trenerapparatet. Vi gratulerer!
Sist oppdatert 22.05.2017 klokken 22:09 av Nicolai Prebensen
Jarle Rogstad og resten av laget snublet kraftig i seriekampen mot Vindbjart mandag kveld. Rogstad ble også sendt av banen med rødt kort etter en noe hissig takling. - Var bare uheldig, sa Rogstad selv etter kampen og var glad for at det gikk bra med spilleren han "traff", litt uheldig. (Foto: Nicolai Prebensen)