Harald Sørbye starter salg av brukte biler hos Søgne Bil på Linnegrøvan mandag. (Foto: Jon Aamodt)

Åpner bruktbilsalg i Søgne

  Jon Aamodt
  18. mai 2017
  15:30
- Jeg har jobbet med bilsalg på Toyota tidligere, men nå har jeg fått sjansen til å prøve meg på et spennende marked her lokalt, sier Harald Sørbye som mandag starter salg av bruktbiler hos Søgne Bil på Linnegrøvan.

Etter en telefon fra Tor Harald Lund og noen oppfølgingsmøter var den tidligere selgeren klar for å bytte ut kjøreturen til Sørlandsparken med noen minutters tur ned til Linnegrøvan. Her blir han sin egen sjef og skal ta seg av alt nødvendig med å skaffe biler og selge videre til lokale kunder.

Har tjuvstartet salget
- Vi har allerede solgt noen biler før den offisielle åpningen. Folk snakker i lokalmiljøet og mange kjenner firmaet her fra før. Det er jo en klar fordel at vi har et verksted og karosseriavdeling som er godt kjent og har et godt rykte. Flere biler er på vei inn og flere kunder har allerede meldt sin ankomst, sier Sørbye.

Han blir inntil videre alene om salget, men ser ikke bort fra at det kan komme folk på nabokontoret etter hvert.

- Mandag blir den store dagen da vi offisielt åpner. Jeg håper mange vil ta turen innom for å bli kjent og få seg en liten smakebit av det vi skal servere ved åpningen. Foreløpig har vi et begrenset antall biler inne, men vi skal være fleksible og strekke oss for å skaffe det kundene ønsker, sier den nye lokale bilforhandleren til N247.

Sist oppdatert 18.05.2017 klokken 15:32 av Jon Aamodt

Sørbye håper mange tar turen innom Søgne Bil når den nye salgsavdelingen åpner mandag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no