Martin Velle og Sebastian Salvesen på trening mandag kveld. Christian Keim holdt seg hjemme for å forberede seg til eksamen tirsdag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Vinner vi blir vi VIP'er

  Nicolai Prebensen
  15. mai 2017
  21:34
Sist helg dro Christian Keim, Sebastian Salvesen og Martin Velle til Bergen for å være med på den Sumo TV2-sendte konkurransen om å bli årets Vipp-lag under Norway Cup 2017. Konkurransen stiller spørsmålet; Har din klubb det som trengs?

- Lagde video
- Vi fikk lyst til å være med i denne konkurransen og produserte en video i forkant av en trening og sendte den inn. Jammen ble vi ikke et av i alt fem lag, sier Sebastian og Martin til N247 like før treningen mandag kveld, en trening Christian stod over grunnet eksamen tirsdag.

Og det er med god grunn guttene vil vinne konkurransen. Det seirende laget, altså hele laget og ikke bare de tre som representerer laget sitt får under Norway Cup:
Egen spillerbuss - Hotellovernatting - Livesendt TV-kamp - Cheerleaders -Sikkerhetsvakter - Golfbiler på Ekebergsletta - Egen massør - Restaurantbesøk - Styling (veldig viktig!) - Eget VIP-område og mye, mye mer. i følge TV2.

Selve konkurransen foregikk helgen for en uke siden og ble ferdig innspilt. Først episode ble sendt 13. mai, og 16. mai, 21. mai, 28. mai og 4. juni sendes de fire siste. Episodene vises på TV2Sumo i Fotball Extra.

By på seg selv
Det er den gamle fotballstorheten Brede Hangelands utfordringer som avgjør hvem som er laget av stjernemateriale, og lagene må by på seg selv utenfor komfortsonen.  TV2 skriver på sine hjemmesider; Det å være profesjonell fotballspiller handler om mye mer enn bare talent. Det handler om å ha de riktige holdningene, gode verdier og stå på-vilje. Det handler om å spille lagkameratene sine gode, og om å jobbe hardt for klubben sin.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Guttene fra Søgne G16 i aksjon i Bergen for en uke siden. (Foto: Skjermdump fra TV2 Sumo)

Nå leter vi etter fotballklubber, som gjennom sin innsats i TV 2 Sumo-serien, skal kåres til Vippslaget. Konkurrere mot klubber fra hele landet i morsomme konkurranser og møt mange kjente profiler. Vinneren av serien kommer til å få en helt uforglemmelig opplevelse under årets Norway Cup, nemlig en smakebit på hvordan det er å være fotballproff, og en real superstjernebehandling. Dette blir helt garantert et minne for livet!

- Utfordrende
Guttene sier selv at det var en utfordrende og spennende helg. De har lært mye om samspill og det å tenke som et lag, i stedet for individuelt. 

- Det var masse venting, og det var kameraer over alt. Selv når vi planla neste dag til langt på natt var TV-kameraene der. Det var litt uvant, men en fin erfaring å ta med seg, sier de.

Hvordan det gikk er det ikke mulig å få ut av hverken lagledere eller de to som var på trening mandag.

- Sier vi noe som helt, er vi ute av konkurransen med en gang. Det ønsker vi ikke, avslutter Martin og Sebastian.

Martin Velle og Sebastian Salvesen på Søgne stadion mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no