- Et tegn på vi driver en sunn og bra butikk med høyt fokus på service overfor kundene våre, sier Robert Fredriksen om utmerkelsen butikken har fått. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)

Best i Norge

  Jon Aamodt
  14. mai 2017
  19:38
Euronics Søgne er kåret til Norges beste Euronicsbutikk. Utmerkelsen ble gjort kjent på en fellessamling for alle norske og svenske Euronicsbutikker i Kroatia denne helgen. 

- Butikkene er vurdert ut fra flere kriterier. Dette gjelder blant annet innovasjon og fremtidsorientering, økonomi og kostnadseffektiv drift, endring- og satsningsvilje samt at vi har et høyt kundeaktivitetsnivå, sier Robert Fredriksen ved Euronics Søgne til N247. 

Fredriksen hadde ikke selv anledning til å delta på samlingen i Kroatia, men har fått tilbakemeldinger fra kollegene som var til stede på samlingen.

Dyktige ansatte
- Det er bare helt fantastisk og et tegn på vi driver en sunn og bra butikk med høyt fokus på service overfor kundene våre. Dette er mye takket at vi har faglig dyktige ansatte, sier Fredriksen videre.

I juni skal det arrangeres sommerfest for kjeden og årets arrangement er lagt til skjærgården i Søgne. Fredriksen regner med at utmerkelsen vil bli tilbørlig feiret ved denne anledningen.

- Dette er de ansatte sin fortjeneste. Vi har en fantastisk gjeng som virkelig har fortjent denne prisen. Butikken er kåret til Norges beste, men jeg kan skrive under på vi har uten tvil Norges beste ansatte. Så all ære til hele gjengen, sier medeier Kennet Bakke som nettopp er kommet tilbake fra Kroatia til N247 søndag kveld.
Sist oppdatert 14.05.2017 klokken 20:44 av Jon Aamodt

Euronicsbutikken i Søgne som i juni kan feire ett år, er kåret til Norges beste butikk i sin kjede. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)

Stein Severinsen og Kennet Bakke under utdelingen av prisen for årets beste butikk i Norge. Utdelingen foregikk i Kroatia. (Foto: Euronics)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no