Politiet søker med hund etter den eller de som var i denne bilen som kjørte ut av E39 fredag kveld. (Foto: Glenn Ivar Tønnessen)

Oppdatert - Politiloggen for Søgne og Songdalen

  Nicolai Prebensen
  13. mai 2017
  21:48
Søndag:
Søgne klokken 16.58: En 55 år gammel mann anmeldes for å ha kjørt i 121 kilometer i timen i 80-sonen. Førerkortet beslaglegges.

Mandal/Søgne klokken1705: E39 Mones Mandal: trafikkuhell. Bil mot vogntog. Ikke meldt om personskader. Nødetater på vei. En lysegrønn Toyota har stukket fra stedet retning østover. Like etterpå melder politiet på Twiotter at UP har stanset Toyotaen i Søgne. Fører av Toyota anmeldes og førerkortet beslaglegges da han har kjørt fra en ulykke uten å ta kontakt med motparten.

- Mistenkte sier han kjørte videre fordi det ikke var noe sted å stoppe, men han har tross alt kjørt minst 30 km, skriver operasjonslederen.

Lørdag:
Songdalen klokken 21.15: E39 Songdalen, Farvannsbakken, trafikkuhell: Bil har kjørt av veien. Ingen personer i eller ved bilen. Politiet undersøker hendelsen. Det er ønskelig at vitner melder seg med opplysninger om personer som var i bilen. Ring tlf 02800, skriver politiet på Twitter.

Oppdatert: Politiet melder klokken 21.44 at en person som har vært i bilen er pågrepet og fremstår som ruset. Vedkommende fremstilles for lege for å sikre blodprøve.

Søgne klokken 20.31: Mann 48 år anmeldes for uaktsom kjøring i forbindelse med forbikjøring. Førerkortet beslaglegges.


Sist oppdatert 14.05.2017 klokken 18:38 av Nicolai Prebensen

Politiloggen for Søgne og Songdalen i helgen. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no