Promovideo for arrangementet 4. juni 2017.

- Vi gjør det i år igjen

  Nicolai Prebensen
  13. mai 2017
  14:37
I 2015 arrangerte Søgne Cykleklubb Søgne Grand Prix for første gang. Det ble lovet et episk ritt og i følge rytterne og publikum ble det akkurat det. 

I 2016 ble Søgne Grand Prix igjen arrangert med stor suksess og på tross av et ufyselig vær, møtte publikum opp og syklistene, alt fra de aller minste i Kidz Classic til «proffene» som syklet rundbane stortrivdes og det ble igjen et gjennomført og vellykket arrangement.

- I år gjør vi det igjen. 4. juni er datoen, sier rittleder Christian Berthelsen til N247.

- River og sliter i feltet
- Planleggingen er stort sett unnagjort og mye blir som tidligere år. Lista er ikke lagt noe lavere enn tidligere år, og vi stiller med minst like høye forventninger til oss selv. Vi tenker å lage nok en sykkelfest man sjelden opplever maken til. Løypen er den samme, krydret med noen oppløftende justeringer, en flott rundbane på lukket vei. Kjapp asfalt og ett fantastisk grusparti, for de aller raskeste, som river og sliter i feltet, fortsetter han.

- Noen overraskelser kan man også forvente utover spektakulære helikopterbilder, livebilder på storskjerm, speaker av ypperste klasse, ett målområde spekket med feststemte deltakere og publikummere, som også er samlet rundt hele den 5,7 km lange løypen. Til og med været blir det aller beste, smiler rittlederen.

Berthelsen sier videre at ut over hovedrittet vil det i år også bli bedriftsklasse emd tre til 10 deltagere fra hver bedrift. Det blir barneritt og påmeldingen vil også i år foregå via N247 som er rittets offisielle mediepartner. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
Bildet er fra Kidz Classic hvor barn fra 0-12 år kan delta i en kort og skjermet løype.

Sanntid
- Hele arrangementet vil bli sendt i sanntid fra helikopter, fra bakken og forhåpentligvis fra feltet og derfor kan publikum i start og målområdet følge rytterne alle rundene som sykles. har du ikke anledning til å være til stede selv, kan hele dagen følges via N247s nettsider i sanntid, avslutter Christian Berthelsen.

Utfordrere
N247 vil følge opp med informasjon om arrangementet de kommende ukene, og det er en del bedrifter som kan forvente seg besøk av vår utegående reporter med videokamera. Kanskje er det nettopp din bedrift som blir utfordret av en konkurrerende eller samarbeidende bedrift.

I 2016 ble rittet en heftig affære, spesielt på grusen på Tangvall-jordene. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no