- Holdt vi nullen eller?

Publisert
Søgne FK - IK Våg 5-0 (5-0), Herrenes 4. divisjon, Søgne stadion.

På spørsmål om hva som skjedde i 2. omgang av seriekampen på Søgne Stadion torsdag kveld, var svaret to spørsmål; - Holdt vi nullen i 2. omgang, eller? Var spissen til Våg god, eller?
Svaret kom av spørsmålstilleren selv, Morten Dalene; - Joda, det gjorde vi og spissen til Våg var aldri i nærheten av å være farlig. I dag var vi gode, hele forsvaret, sa han.
Kort summert. En fantastisk førsteomgang, 2. omgang ingenting å skrive hjem om, men så viste det seg at det var planlagt, eller var det det.
Målene
1-0, Markus Aamodt, 2-0, Jarle Rogstad, 3-0, Jarle Rogstad, 4-0, Ditlef Ueland og 5-0, Stian Aamodt, alle i 1. omgang.
Et strukturert hurtigtog som fullstendig tok lurven av gjestene fra nabobyen i øst i 1. omgang, og de kom aldri tilbake. Heller ikke i en 2. omgang som bar preg av en stor ledelse og garderobepraten som i følge spillende trener Morten Dalene var å holde nullen. Både han, sidemannen Martin Skaiå og resten av forsvaret klarte brasene til seks på terningen. Våg-spillene hadde i realiteten ingen store sjanser gjennom hele kampen.
Brøt motstanderen ned
Tilbake til de første 45 hvor hjemmelaget storspilte. Alle ti utespillere spilte forsvar og angrep og brøt motstanderens spill langt oppe på deres egen banehalvdel. De dundret i angrep og rullet over et totalt overrumplet og frustrert bortelag.
Artikkelen fortsetter under bildet.
«Spionen» Jacob Rogstad alene i en krok på tribunen på Søgne Stadion torsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).
- Vi bestemte oss før kampen å drepe den i begynnelsen, det gikk jo greit, sa en annen spillende trener, Jarle Rogstad som også scoret ett av målene på en nydelig lobb. Det var kanskje noe en bror la merke til fra tribunen. Helt alene satt Jacob Rogstad og «spionerte» med skjult kamera. Han er i trenerteamet til Vigør og ser nok frem til et durabelig nabooppgjør i Søgne den 29. mai.
Gressbanen
En særdeles god førsteomgang av hjemmelaget torsdag, andreomgangen er det rett og slett ikke mer å skrive om.
Det vi kan skrive om er at kommunen har gjort en særdeles god jobb med vårgresset på stadion. Ikke en klage var å høre, og det hører til sjeldenhetene. Kortklippet og fast dekke innbød til hurtig og presist spill fra Søgne-herrene, i 1. omgang.
Sist oppdatert 12.05.2017 klokken 22:12 av Nicolai Prebensen
Feide all motstand til side: Jarle Rogstad (bildet) og resten av Søgne FKs herrer lot aldri gestene fra Vågsbygd nærme seg hverken spillemessig eller Jesper Augustinsen Andersen i Søgne-målet. Rogstad scoret to. (Foto: Nicolai Prebensen)
Urokråke i angrep. Alexander Ruden rundspilte bortelagets forsvarere torsdag, men spissen klarte ikke å komme på scoringslista torsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)