Kan bli vanskelig å matche

Søgne FK - Arendal 2, 2-4 (1-2), herrenes 4. divisjon Søgne kunstgress (Toyota-banen).

Forrykende
Resultatet av kveldens kamp i 4. divisjon sier ingenting om kampen på Toyota-banen tirsdag kveld. Det hele startet i et forrykende tempo og slik fortsatte det i 90 samfulle minutter. Søgne-herrene spilte årsbeste uten tvil, og ga seg aldri selv om målene mot kom etter få sjanser fra gjestende Arendal.
I andre omgang rullet igjen et heltent hjemmelag opp det ene angrepet etter det andre og valset over tildels svimle gjester som i tillegg fikk panikk hver gang Alexander Ruden stormet mot mål. Men, det hjelper så lite. Ut i fra hundreprosentssjanser skulle sluttresultatet ende opp med en tremålsseier til Søgne FK, men når spillerne ved minst syv anledninger bommer mer eller mindre på åpent mål, vinner man ikke mot et sterkt Arendals lag.
Overkjørte
Når det er sagt var spillet på banen strålende, høyt tempo og et fantastisk samspill som i alle fall i andre omgang overkjørte gjestene. Noen avgjørelser fra herren med fløyte, og noen fra herrene med flagg kan også diskuteres. Men, til syvende og sist er det antall mål til hvert av lagene som avgjør hvem som drar hjem med tre poeng i bukselomma.
Tirsdag var det Arendal, og det skal de takke og bukke for.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Stian Aamodt flikker eller skyter (litt usikkert) Søgne FKs første mål mot Arendal tirsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).
Søgne FKs målscorere var Stian og Daniel Aamodt, men samtlige spillere som var ute på banen jobbet livet av seg i denne kampen. Også Jesper Augustinsen Andersen stod som vanlig strålende med flere klasseredninger.
Tross tap, er dette en kamp Søgne kan få trøbbel med å matche kvalitetsmessig. Et veldig surt tap. Effektivitet foran mål bør trenes på i samtlige treninger før neste kamp mot Lyngdal borte neste lørdag.
Lyngdal ligger på toppen av tabellen med 12 poeng og fire kamper spilt. Søgne på 8. plass med samme antall spilte kamper.
Sist oppdatert 02.05.2017 klokken 22:48 av Nicolai Prebensen
Daniel Aamodt jubler over 2-3. Flere mål klarte ikke hjemmelaget tirsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)