Karle Emil Fornes (8) har kun hatt trialsykkel i en måneds tid, men kjørte som en erfaren motorsyklist. (Foto: Nicolai Prebensen)

Talenter i kø

  Nicolai Prebensen
  23. juni 2013
  16.45
Søndag arrangerte Søgne Trial klubb regionscup hvor nær 70 førere deltok. I klassen for de aller minste stilte ikke mindre en 10 førere til start. Dennis Tversland (7) og Karle Emil Fornes (8) er to av mange unge som har fått øynene opp for sporten, og begge deltok søndag i klassen 5 - 10 år oppvisning, hvor alle er vinnere.

Guttene fra Søgne kjørte i alt fem løyper fire ganger, og fikk prikker på lik linje med deltakerne i de mer erfarne klassene. Karle Emil hadde nylig kjøpt sin egen sykkel, mens Dennis har en leieavtale med Søgne Trial. Fedrene h.h.v. Frank og Jarle fulgte lett løpende de håpefulle rundt løypene og hjap til når eller om det skulle gå litt på tverke for de unge trialsjåførene.  

- I den minste klassen får alle jubel, og alle får pokal, noen som er viktig for rekrutteringen, sa primus motor og stevneleder Henry Klungland til N247 etter at han hadde satt i gang stevnet. Han og et "hav" foreldre og frivillige hadde gjort grundige forberedelser og på tross av det litt ustabile været var hele anlegget i topp stand til konkurransene. Det var Svein Repstad som hadde satt de mest krevende løypene, og han hadde bare godord å si om Henry og de andre ansvarlige i klubben som hadde lagt ned et voldsomt arbeide for å få stevnet i havn.

- Her gjøres et veldig bra arbeide i klubben for tiden, Henry er vel kanskje den som virkelig har fått skikkelig liv i sporten i Søgne igjen, sa Repstad.

N247 har tidligere skrevet om de tilbud klubben kan gi, og den saken finner du her >>>
Sist oppdatert 23.06.2013 klokken 16.46 av Nicolai Prebensen

Dennis Tveresland (7) med far Jarle "halsende" etter i "Dennis's" debut som trialsjåfør. (Foto: Nicolai Prebensen)

Karle Emil (8) og far Frank Fornes etter en vel gjennomført løype i debuten som konkurransesjåfør i trial. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no