Snart vil to store kraner dominere Lundes "Skyline" og to nye bygninger vil ta form i landskapet. (Foto: Jon Aamodt)

Spennende tid for Lunde

  Jon Aamodt
  13. jan 2017
  16:09
Fra neste uke vil to store kraner dominere Lundes "Skyline". To nye bygg er i startgropene og skal etterhvert reise seg fra sine fotavtrykk mellom ærverdige "Riksvei 40" og Lundeelvas bredder.

- Det skjer virkelig mye gøy på Lunde nå. To flotte nye bygg er på gang og skal romme både næring og mange nye leiligheter. Det har vært mye snakk om alt som skjer på Tangvall. Derfor er det ekstra gøy at dette skjer her på Lunde nå, sier Geir Sjøkvist fra Murisør Eiendom AS. 

Raskt igang med bygging
Det gamle bankbygget fra 1939 som i tillegg til bank har huset flere andre aktiviteter er tømt og skal jevnes med jorden over helgen. Gravingen har allerede startet og Sjøkvist regner med at betongarbeidene er i gang allerede i februar.

På nabotomta er man igang med planering og forskaling. Ingen snøskuffing og ingen tele i jorda har gjort utendørsaktiviteter i januar enklere enn normalt og det er full aktivitet på byggeplassen.

Sjøkvist kan også fortelle om stor interesse for leilighetene som skal selges i det nye kombinerte nærings- og leilighetsbygget. Flere leiligheter er allerede solgt og det fortelles om jevnt høy trafikk til meglerkontor og informasjonssidene.

Allerede før sommeren skal slakterbutikken være klar, 

- Fremdriften for vårt prosjekt kommer vi tilbake til når vi har mer informasjon, sier Sjøkvist.

Tomt til ny slakterbutikk er allerede planert og forskalingsarbeidet er godt i gang. (Foto: Jon Aamodt)

Den "flotte" trebygningen ble avslørt som en "betogkoloss" da rivearbeidene startet fredag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no