Promo for Søgne Grand Prix 2017. Produsert av Chris Thomas Johansen (CTFilm produksjon).

Sykkeleventyret 4. juni

  Nicolai Prebensen
  05. jan 2017
  12:12
Igjen satser Søgne Cykleklubb stort og søndag 4. juni, midt i pinsen, arrangerer klubben Søgne Grand Prix for tredje gang.

- 25 varmegrader og sol
- I år har vi planer om deltakere langveisfra og vi kommer til å tilby «full pakke» med overnatting og diverse aktiviteter for tilreisende, i tillegg til masse moro for lokale deltakere. Årets ritt blir minst like spektakulært som de to foregående årene, med unntak av at det i år blir 25 varmegrader og sol, sier rittleder Christian Berthelsen til N247 torsdag formiddag.

Klubben viderefører sykkelskolen for de minste, noe som var en ubetinget suksess i fjor.

- Vi hadde «en haug» av unger på sykkelskolen i fjor, og vi øker maksimum antall deltakere. Vi ble nesten tatt på sengen i fjor, så i år stiller vi med enda flere instruktører og utvider konseptet, sier Berthelsen videre.

Artikkelen fortsetter under bildet.
I motsetning til været som var (bildet), lover rittleder Christian Berthelsen 25 grader og strålende sol 4. juni 2017. (Foto: Nicolai Prebensen.

Stor tro på rekord
Som tidligere blir det barneritt, ungdomsritt og de aller sprekeste skal som vanlig innom grusen på Tangvalljordene. Når det gjelder bedriftsklassen har rittlederen stor tro på rekorddeltakelse.

- Allerede nå oppfordrer vi bedrifter i distriktet til å sette sammen et lag, starte oppkjøringen og finne ut hvem de skal utfordre til deltakelse i Søgne Grand Prix 2017. Dette har de foregående årene vært et svært vellykket arrangement, og har jo et helsefremmende aspekt på arbeidsplassen, sier Berthelsen videre.

Frivillige
Rittkomiteen består av seks personer i tillegg til en masse ivrige frivillige klubbmedlemmer og andre foreninger og lag. N247 vil følge opp forberedelsene og som tidligere år vil påmelding til barnerittet foregå gjennom nettavisen.

Ytterligere informasjon vil etterhvert komme via rittets hjemmeside og på N247.

Premiere: Videoen i Nett TV-vinduet er nyprodusert og dette er første gang den blir vist offentlig.

Helikopterdekning under rittet. Igjen vil Chris Thomas Johansen henge over rytterne så lenge det sykles Søgne Grand Prix søndag 4. juni. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no