Søgne FKs nye A-lagstrenere. F.v.: Jarle Rogstad, Ditlef Ueland, Kevin Vigebo og Morten Dalene. I tillegg stiller i støtteapparatet: Svein Veel, Tor Djuve, Aslak Johansen og Reidar Ruden. (Foto: Privat)

Fire mann i trenerteamet, fire i støtteapparatet

  Nicolai Prebensen
  04. jan 2017
  21:00
12 november takket Søgne FKs herrelagstrenere Svein Enersen og Raymond Johansen nei til fornyet kontrakt med klubben og i ettertid har det vært jobbet med erstattere. Blant annet har den tidligere Start-strategen Fredrik Strømstad vært spurt, men etter noe betenkningstid takket også han nei.

Nå er kabalen med nytt trenerteam løst og neste sesong skal A-laget trenes av et team på hele åtte mann. Fire hovedtrenere og fire mann i støtteapparatet.

I en pressemelding sent ut onsdag kveld skriver klubbens daglige leder, Reidar Ruden følgende:
"Søgne FK har ambisjoner om en plassering på øverste halvdel i årets nye 4. divisjon. 
Klubben har sondert flere gode kandidater som kunne være med å utvikle laget videre etter klubbens målsetning. 

Søgne FK er derfor meget fornøyd med å kunne informere om at vi har engasjert Jarle Rogstad, Ditlef Ueland, Kevin Vigebo og Morten Dalene som trener team for sitt senior a lag. I tillegg blir også Svein Veel, Tor Djuve, Aslak Johansen og Reidar Ruden med i støtteapparatet rundt a-laget.

At klubben lander på en trener løsning med rutinerte spillere som har hjertet i klubben, ser vi på som et stort pluss. Vi ser frem til en spennende sesong for motiverte spillere med et engasjert trenerteam".

Demokratisk
- Vi har stor tro på denne modellen som vi mener er en demokratisk løsning. Med så mange i et team vil alle få et sterkere eierforhold til laget og det er mye fotballerfaring samlet under ett tak her.

- Nå er det ikke slik at alle åtte skal stå på sidelinjen under kamp. Hovedtrenerne som er engasjert er de fire aktive spillerne Jarle Rogstad, Ditlef Ueland, Kevin Vigebo og Morten Dalene og er de skadefrie blir det støtteapparatet som står på sidelinjen, sier Ruden onsdag kveld. 

- Det har vært en lengre prosess å få nye trenere på plass, men nå har vi funnet en løsning som vi har stor tro på, avslutter han.
Sist oppdatert 04.01.2017 klokken 21:46 av Nicolai Prebensen

Daglig leder i Søgne FK, Reidar Ruden blir en del av støtteapparatet i Søgne FK. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no