Pressemelding
Tidenes premiere for Farmen på TV 2. F.v.: Ingeborg Myhre Luedlow, Leif-Einar «Lothepus» Lothe, Tore Petterson, Tonje Blomseth, Lavrans Solli , Ida Gran-Jansen, Aylar Lie, Jarl Goli, Vendela Kirsebom, Kari Jaquesson, Lars Barmen og Petter Pilgaard (36). Til høyre programleder Gaute Grøtta Grav. (Foto: Espen Solli, TV 2.)

Tidenes premiere for Farmen kjendis

  Nicolai Prebensen
  03. jan 2017
  10:56
(NTB Info) Hele 876.000 seere fikk med seg premieren på Farmen kjendis i går kveld. Dette er den mest sette Farmen-premieren noensinne.

60,2 prosent
Med 876.000 seere ga det premieren på Farmen kjendis en andel på hele 60,2 prosent i den kommersielle målgruppen 20-49 år. Det er også den sterkeste Farmen-premieren noensinne og den nest høyeste premieren på TV 2 historisk. Kun Hver gang vi møtes-premieren i 2013 har hatt høyere premiere-tall med 986.000 seere.

- Farmen kjendis gjorde reint bord i går, og dette er tall som rett og slett er oppsiktsvekkende sterke. Det er fantastisk å få uttelling for noe vi har jobbet målrettet med i over ett år. I dag er jeg stolt av gjengen i TV 2 og alle i produksjonsselskapet Strix som har gjort en formidabel innsats i å løfte Farmen kjendis, og vil samtidig  benytte anledningen til å gratulere alle sammen. 

- Byr på seg selv
- Må også gi honnør til alle kjendisdeltagerne som fyller gården med personlighet, glede, frustrasjon og innsatsvilje samtidig som at de byr på seg selv på en måte som gjør at det bare er å glede seg til fortsettelsen, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Programdirektør Jarle Nakken i TV 2. (Foto: Espen Solli, TV 2.)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no