Slik blir taket på det nye leilighetsbygget på den gamle banktomta på Lunde, (Foto: Illustrasjon, Folk)

Alle får hage på taket

  Nicolai Prebensen
  11. okt. 2016
  16:12
Onsdag skal utbygger i Lunde Park ha sitt første informasjonsmøte for potensielt nye beboere i nybygget som skal reise seg på den gamle banktomta på Lunde i Søgne.

- Her skal vi bygge Søgnes råeste terrasse der alle leilighetene får sin egen hage på taket. I tillegg bygges et fellesareal med kjøkken, toaletter og alle fasiliteter som gjør at man slipper å løpe ned i leiligheten når man oppholder seg på taket. Et felles drivhus vil også stå til disposisjon for de som ønsker å dyrke egne grønnsaker, urter eller annet til hagen, sier utbygger Tom Arne Aamodt til N247.

Kjendisgartner
Kjendisgartner Morten Bragdø (bildet) er engasjert for å være med å utvikle den 
grønne Lundehagen på taket av nybygget. Han vil også være tilstede på informasjonmøtet onsdag for å inspirere til bruk av det utbyggeren betegner som en unik takterrasse i Sørlandsk målestokk.

- Vi vet at mange som flytter i leilighet kommer fra hus med egen hage. Her skal de ha mulighet for å fortsette å dyrke egne vekster og stelle sin egen hage samtidig som de kan nyte late dager sammen med naboer i fellesarealene, sier Aamodt som ikke kjenner til at liknende prosjekter er bygget på Sørlandet tidligere. 

Fellesarealene skal leveres ferdig møblert.

Våren 2018
Nøyaktig oppstart for nybygget er ennå ikke avklart, men utbygger håper å kunne overlevere de 22 leilighetene til nye beboere i løpet av våren 2018.


Slik blir terrassen på det nye leilighetsbygget på Lunde i følge utbygger Tom Arne Aamodt (innfeldt). (Foto: Nicolai Prebensen/Illustrasjon: Folk)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no