Vi sendte kampen live tekst

Klokken 15.00 blåste dommer Lahbib Elkhalil i gang 4. divisjonsoppgjøret mellom Søgne FK og Hægebostad i herrenes 4. divisjon.

N247 sendte live tekst fra første minutt.
Siden oppdaterer seg automatisk hvert 2. minutt. Vi rapporterer fortløpende.
17:01  Avslutter
Da avslutter vi livesendingen. Vi takker for følget!
16:46  Treneren kommenterer
- Vi blir litt ukonsentrert i 2. omgang men etter å ha <<drept>> kampen i 1. omgang faller det litt naturlig. Vi har syv flotte mål, og overhøvler motstanderen som i utgangspunktet er et godt lag. På tross av at vi har fire spillere som normalt starter i kampene er vi så overlegne. Vi har en bred stall og det lover godt fremover, sier Svein Enersen.
Også debutanten Lars Djuve Båtsvik gjore sakene perfekt og stod hele kampen.
- Han kommer fra Bryne og studerer i Kristiansand. Han er dyktig og jeg håper vi får beholde ham fremover, avslutter Enersen.
16:43
Blomstene Ditlef Ueland fikk som banens beste gikk direkte til farmor som var på stadion og så barnebarnet spille.
16:42  Kampslutt
Dommeren blåser av kampen og lagene går av banen etter nok en storseier. Vi kommer tilbake med kommentarer.
16:41
Kjempesjanse for Søgne. Stolpeskudd. Kampen ebber ut.
16:39  Rødt kort
Rødt kort til Hægebostad-spiller.
16:37  Mål Søgne
Ett minutt senere kvitterer Ditlef Ueland og scorer mål. Skyter utagbart for Hægebostad-keeper fra 10 meter. 7-1 til Søgne.
16:36
En jury kårer Ditlef Ueland til banens beste.
16:34
Heading av Morten Dalene i stolpen. Søgne er på vei til å ta tak i kampen igjen.
16:29
Corner til hjemmelaget. Kom ingenting ut av den.
16:27
Morten Dalene er flyttet fra forsvar til spissposisjon. Er et forsøk på å få i gang <<go-spillet>> igjen.
16:23
Lite å skrive hjem om i øyeblikket bortsett fra at Morten Dalene skaffer hjemmelaget en corner. Kommer ingenting ut av den.
16:19
Bortelaget adskillig mer med i kampen i denne omgangen. Søgne sliter litt med feilpasninger og lavere tempo etter en fantastisk flott gjennomført 1. omgang.
16:15
Det har vært en lengre pause i spillet. En Hægebostad-spiller skadet. Kommer seg etterhvert på beina igjen.
16:10
I pausen skrøt trener Svein Enersen av angrepsspillet til Søgne. Ikke sikkert han gjør det etter første 15. min i 2. omgang. Spillet har falt mye...
16:06
Selv med flere sentrale spillere ute har Søgne FK full kontroll i kampen. Har ikke fått opp samme tempo og intensitet som i 1. omgang.
16:04
To cornere Hægebostad. Begge ufarlige.
16:02
En roligere start på 2. omgang. Morten Dalene(33) maser på tempo og tidligere gjenvinninger.
15:59
Corner Hægebostad. Slår over. Ufarlig.
15:55  Kampen i gang igjen
Dommer blåser i gang kampen. Lett regn nå.
15:31  Mål Søgne
Marcus Tønnesen scorer på et enkelt men velplassert skudd. Keeper sjanseløs.
15:48  Pause
Dommer blåser for pause. Stillingen er 6-1 til Søgne FK.
15:45  Mål Søgne
Gøran Birkeland scorer etter et fantastisk forarbeide av Eivind Bjørkkjær. Eivind forserer fra midtbanen og serverer Gøran som enkelt plasserer ballen bak Hægebostad-keeper.
15:44
Går mot pause. Hjemmelaget har nok en gang full kontroll i kamp.
15:39  Gult kort
Gult kort til Hægebostad-spiller. Feller Søgne-spiller på vei mot mål.
15:37  Mål Søgne
Søgne raser rett i angrep etter reduseringen. Gøran Birkeland legger på til 5-1, kontant.n Seks mål på 38 minutter....
15:36  Mål Hægebostad
Skudd fra Hægebostads Espen Birkeland. Mellom bena på keeper Jesper Augustinsen Andersen. n4-1.
15:34
Daglig leder i Søgne FK har talt antall tilskuere - 80 på sidelinjen i ettermiddag.
15:33
Publikum får mye underholdning. Går ikke an å skrive <<for pengene>>. Her serveres gratis kaffe og vafler i tillegg. Alt gratis..
15:29
Hægebostad mer med i kampen. Har fullført to halvfarlige angrep de siste minuttene.
15:24
Kampen har roet seg noe etter at Søgne har herjet med gjestene de første 20 minuttene.
15:22
Første corner til gjestene. Morten Dalene avklarer.
15:22  Gult kort
Gult kort til Hærebostadspiller. Feller Gøran Birkeland på vei mot mål.
15:18
Morten Dalene nede for telling.Reiser seg (som alltid) etter en liten pause på gressmatta.
15:12  Mål Søgne
Kevin Tønnesland scorer etter innlegg av Macus Tønnessen. Søgne overkjører gjestene.
15:11
Hjemmelaget presser hardt. Tydeligvis ikke fornøyd med to mål.
15:07  Mål Søgne
Frispark fra Ditlef Ueland. Morten Dalene rager høyest i feltet og header inn 2-0 til hjemmelaget. Fester er i gang (igjen).
15:05
Adskillig flere tilskuere på kunstgressbanen nå.
15:05  Gult kort
Gult kort til Søgne-spiller Morten Dalene.
15:04  Mål Søgne
Søgne i ledelsen 1-0 etter fire minutter. Ditlef Ueland med en vakker lobb over keeper.
15:01
Ufarlig frispark fra gjestene fra 20 meter. Jesper Augustinsen Andersen redder enkelt.
15:00  Kampstart
Da har dommeren blåst i gang kampen mellom Søgne FK - og Hægebostad.
14:57
Jacob Rogstad er speaker under dagens kamp. Da kan det meste skje.
14:45    - Nøkkelkamp
-Dette er en nøkkelkamp for oss. Hægebostad er en tøff motstander, men vi må vinne hvis vi skal henge med i toppen, sier trener for Søgne-herrene til N247 10 minutter før kampen settes i gang.
12:30  Søgne FK - Hægebostad klokken 15.00   Live tekst fra klokken 14.45
Vi følger oppgjøret mellom Søgne FK og Hægebostad fra kampstart. Kaffe og vafler får vi også!
Sist oppdatert 25.09.2016 klokken 03:42 av Endre Ottem
Morten Dalene kjemper med medspiller Gøran Birkeland om å score på corner. Morten vant. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)