Sterk seier mot serielederne

Lyngdal - Søgne FK 3-4 (2-2). Herrenes 4. divisjon, Lyngdal stadion.

Trener Svein Enersen sa det etter siste hjemmekamp, og han sa det før kampen i Lyngdal lørdag ettermiddag.
- Vi skal bli de første som slår serielederne i år. Og slik ble det.
Våknet
Etter en 1. omgang litt på defensiven, våknet Søgne-herrene i 2. omgang og leverte storspill mot det til nå ubeseirede hjemmelaget. Vel 100 tilskuere ble vitne til at et hardt arbeidende gjestelag leverte tildels fantastisk fotball i 2. omgang med flere praktfulle angrep. To av dem klarte ikke Lyngdal å stå i mot.
En kraftanstrengelse av en kamp men som ble belønnet med seier, og til og med en av hjemmelagets supportere måtte bøye seg litt i støvet for gjestene fra Søgne.
- Bra kjempa Lyngdal, gratulerer til dere Søgne. Dere var bra, skrek han over stadion.
Tung start
Dommeren hadde knapt blåst i gang kampen før Lyngdal scoret sitt første mål, en perle på hel volley.
Etter 20 minutter setter Stian Aamot ballen bak Lyngdals keeper og selv om hjemmelaget dominerte i denne perioden var Søgne slett ikke ufarlige. I det 36. minuttet får Aleksander Ruden ballen på midtbanen, kjører solo, runder to forsvarere samt keeper og sender ballen i mål.
Like før pause utlikner hjemmelaget, men i følge trener Enersen har Søgne-herrene bestemt seg for å vinne.
Sterkt forsvar
Etter 60 minutters spill scorer Lasse Fardal på langskudd og få minutter senere scorer Stian Aamodt. Etter 91 minutters spill reduserer Lyngdal til 3-4 men et sikkert Søgne-forvar hindrer utlikning.
En sterk seier på bortebane over serielederen.
Sist oppdatert 25.06.2016 klokken 20:17 av Nicolai Prebensen
Alexander Ruden alltid farlig foran mål. her med Jarle Rogstad i angrep i 2. omgang. (Foto: Nicolai Prebensen)
Stian Aamodt scoret to i dagens seriekamp mot >Lyngdal. Her etter 2-4 målet. (Foto: Nicolai Prebensen)