Framsteg utklasset Greipstad i naboduellen

Publisert

Framsteg viste seg fra sin beste side da de utklasset Greipstad 6-1 på Lauvsland lørdag ettermiddag.
Regntung bane
I regnfulle sleipe forhold var det Framsteg som behersket forholdene klart best og spilte til tider veldig god angrepsfotball. Det var veldig fortjent da Gøran Djupesland satte inn 1-0 etter flott forarbeid av TK Finsådal.
Greipstad var heldige som gikk til pause med kun ett mål i sekken. Andre omgang begynte som første avsluttet med Framsteg som dominerte.  Det tok ikke lang tid før Gøran hadde satt inn to nye mål.
Ble overkjørt
Derifra og ut ble Greipstad rett og slett overkjørt av et heltent Framsteg-lag. To mål av Tommy Nystad og ett av Jostein Aabel gjorde at Framsteg suste opp i 6-0 midtveis i andre omgang. På slutten av kampen overtok Greipstad mer av spillet, og reduseringen kom på overtid ved Sindre Ugland.
Greipstadtrener Magne Arthur sa etter kampen at laget hans var altfor dårlige i begge ender av banen,  og at det ble litt gutter mot menn i dueller.
Framstegs trener Ruben Finsådal sa at dette er det beste Framsteg har spilt under han noen gang. Det var vanskelig å kåre banens beste spiller siden hele laget spilte meget bra.
Lover revansj
Greipstad lover revansj neste gang vi møtes på Hortemo. Framsteg tar dette som en utfordring og gleder seg til neste møte.
Av: Odd Arvid Tønnesland
Framstegs spillere kan juble over en ny scoring i kampen mot Greipstad. (Foto: Roar Tolfsen)