Svein Ove Langenes Olsen og Njaal Birkeland i full sving med å fjerne griseriet fra Søgne-skiltet søndag kveld. Marius Hatlem sikret benkene på Rennesheia. (Foto: Roar Tolfsen)

Vasket skiltet søndag kveld

  Nicolai Prebensen
  27. mars 2016
  21:44
Søndag kveld gikk skiltmakerne Marius Hatlem, Njaal Birkeland og Svein Ove Langenes Olsen løs på det tilgrisede Søgne-skiltet med aceton.

Sprayboks
- Dette satt veldig. Vi trodde først det var brukt sprittusj, men denne gangen var det brukt sprayboks, sier Njaal Birkeland til N247 på toppen av Rannesheia.

- Vi snakket sammen og bestemte oss for å ta affære med en gang. Marius kastet seg også rundt, og han bor på Evje. Han satt til og med i et familieselskap, forteller han videre.

Utstyrt med hodelykter, to liter aceton og en haug filler gikk de tre mennene løs på griseriet med stor iver rundt klokken 19.30 søndag kveld, og klokken 21.00 var jobben enda ikke gjort.

Ikke nok aceton
- Vi holder på, men det er ikke sikkert vi har nok løsemiddel med oss. Da får vi bare ta turen opp igjen. Det ser ikke ut til at vi får fjernet alt, men det er i alle fall mye bedre enn det var, sier Birkeland.

- Dette er akkurat de samme tegningene som sist, så det er nødt til å være de samme personene, fortsetter han.

Politianmelder
- Vi har snakket sammen her oppe og vi går nok for en politianmeldelse denne gangen. Det kan ikke være slik at noe en hel bygd står bak ikke får stå i fred. Skiltet står på privat grunn og er et privat prosjekt. Kommunen har ingenting med dette å gjøre om det er grunnen til at de driver på med dette hærverket. Denne gangen har de tagget benkene også, og hvordan vi får det bort gjenstår å se, sier Birkeland. 

Njaal Birkeland i full sving på Rennesheia søndag kveld. (Foto: Roar Tolfsen)

Njaal Birkeland og Marius Hatlem på vei opp den litt drøye veien til Søgne-skiltet på Rennesheia. - Vi begynner jo å bli kjent her oppe, sa Njaal til N247 søndag kveld. (Foto: Roar Tolfsen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no