Politibetjent Trond Cato Gjøvland undersøkte dyrekroppen og sikret spor på stedet mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

Makabert funn ved Langenesveien

  Nicolai Prebensen
  21. mars 2016
  20:35
- Dette er ren ondskap eller folk som har gjort noe makabert mot bedre vitende, sier operasjonsleder Martin Ugland til N247 mandag kveld.

- Det var sjåfør Espen Sivertsen i Nettbuss AS som tidlig mandag kveld ringte til N247 og sa at han ved bussens snuplass ved Indre Kilen på Langenesveien, så en masse søppel i veikanten. Han fortalte at han også så et dyr som så ut som om det var dyppet i sement.

- Helt galt
- Hvis folk begynner med slikt, blir det helt galt, sa han og la til at han kjørte rute og måtte videre.

N247s reporter ringte politiets operasjonsleder og han reagerte med å sende en patrulje til stedet.

Politisak
- Dette er absolutt en politisak og vi har ringt Falck som henter dyret og sjekker om det har chip hvis det er en hund, sier Ugland. Han legger til at dette er en sak som politiet vil følge opp.

Da N247 var på stedet lå dyret lett synlig fra veien, det luktet og var helt tildekket med sement. Ved siden av lå flere større blokker med den samme sementen som dekket dyret.

- Burde gitt beskjed
- Det kan jo være en rev eller en hund som har kommet oppi et hull hvor noen graver ut ei tomt. Uansett hadde det gått an å ringe politi eller viltnemnda og gitt beskjed, sier sjåfør Espen Sivertsen som fant dyret.

- Når de da i tillegg hiver dyret i et område som blir besøkt av mye barn på sommeren, tyder det på at de ikke bryr seg om hva de gjør. Håper de ikke jobber med kjemikalier eller andre farlige ting som dukker opp andre plasser, avslutter han.

- Spesielt
- Dette var spesielt. Det finnes andre og adskillig bedre måter å håndtere et dyr på, dødt eller levende, sa politibetjent Trond Cato Gjøvland da han undersøkte dyrekroppen mandag kveld.
Sist oppdatert 21.03.2016 klokken 21:35 av Nicolai Prebensen

Dyret var kastet lett synlig fra snuplassen til bussene ved Indre Kilen på Langenesveien. (Foto: Nicolai Prebensen)

Politipatruljen sikret spor rundt det døde dyret mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no