Søgne FKs G15 i kamp mot Donn på Toyota-banen lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Fornøyde med «oppvarming» før seriestart

  Nicolai Prebensen
  11. mars 2023
  16:05
- Det er ikke lenge til serien starter for spillere i årsklassene og det virker som om de aller fleste er veldig fornøyd med å få kamptrening mot lag de skal møte gjennom sesongen. I helgen har vi 38 lag med i denne ungdomscupen, det betyr 600 spillere, trenere og dommere. I tillegg stiller klubben med rundt 50 frivillige, sier Gunnar Engebu i Søgne FK til N247 lørdag ettermiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse


Søgne og Greipstad Sparebank Cup som spilles i helgen på Murisørbanen og Toyota-banen på Tangvall er en ungdomscup for alle klasser i kretsen fra jenter og gutter 13 år til jenter 17 år og gutter 19 år.

- I tillegg til selve cupen har fotballkretsen opplæring av dommere og den delen har tatt litt lengre tid enn beregnet, derfor har kampene blitt litt forsinket, fortsetter Engebu.

Han sier videre at ut over dette går arrangementet som planlagt.

- Dette er jo første gangen vi gjør noe slikt, og hovedgrunnen er at vi gir en gyllen mulighet for lagene til å matche seg tidlig på sesongen. Det er litt kaldt enda, og jeg så litt mørkt på det i dag morges da det startet å snø. Spillerne får bruke idrettshallen på Tangvall så varmen kommer fort tilbake for de som fryser. Derfor går det hele greit, sier han og legger til at varm kaffe er det banken som står for, og at det ryker noen liter i kulda.

Søgne og Greipstad Sparebank Cup avsluttes søndag ettermiddag.
Sist oppdatert 11.03.2023 klokken 16:12 av Nicolai Prebensen

Ikke bare dommer Terje Haugland som synes det var litt kjølig på fotballbanene lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Søgne FKs J13 mot Gimletroll på Murisør-banen lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse