Den nye energistasjonen ved Lohnelier vil trolig være klar til åpning rundt 1. mai. (Foto: Jon Aamodt)

Forventer åpning rundt 1. mai

  Jon Aamodt
  10. mars 2023
  14:37
Selskapet St1 som driver Shell-stasjoner i Norge og flere land fikk tidligere kontrakten med å drive energistasjon og døgnhvileplass i området som er satt av til formålet ved det nye motorveikrysset på Lohnelier i Søgne. 

- Det er NCC som er vår entreprenør på anlegget, og de er godt i rute til at vi kan åpne anlegget rundt 1, mai, sier etableringssjef i St1, Bård Granerud til N247. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Døgnhvileplass asfaltert
Granerud forteller at med gode arbeidsforhold gjennom vinteren har det vært god fremdrift på lokasjonen, og området  som er avsatt til døgnhvileplass er nå asfaltert og nærmer seg ferdigstilling. 

- De som skal drive stasjonen på Lohnelier forbereder nå alle praktiske detaljer med personell, leverandører, innredning og alt som skal på plass av utstyr og varer før anlegget skal åpnes, utdyper Granerud. 

Det er foreløpig ikke satt noen endelig dato for åpning av anlegget. Døgnhvileplassen kan bli tatt i bruk før resten av anlegget åpnes, men en del av den tekniske infrastrukturen vil trolig ikke være på plass før energistasjonen åpnes rundt 1. mai. 

Døgnhvileplasser er asfaltert og det mangler lite før den kan bli tatt i bruk. (Foto: Jon Aamodt)

Bård Granerud er etableringssjef for St1 Norge. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse