Daglig leder ved O'Learys Søgne, Kha Huynh og salgs- og markedssjef i Murisør, Cato Hersvik-Olsen i underetasjen hvor bowlinghallen nå bygges. (Foto: Jon Aamodt)

Fikk du med deg denne? Åpner stort bowlingsenter på Tangvall

  Jon Aamodt
  11. mars 2023
  11:23
Åpning av det nye kjøpesenteret i Tangvall Arena trinn I nærmer seg med stormskritt og flere virksomheter vil etablere seg for første gang i Søgne når kundene om kort tid kan ta kjøpesenteret i bruk. 

Fra tidligere er det kjent at den internasjonale restaurantkjeden O'Learys åpner serveringssted i senterets første etasje. Nå er det klart at O'Learys også åpner et 600 kvadratmeter stort bowlingsenter i underetasjen på Tangvall Arena. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Allsidig tilbud
- Det blir et romslig senter med mye innhold. Her får vi nå på plass seks bowlingbaner med flotte sittegrupper foran banene. Ved siden av banene, adskilt med en glassvegg, setter vi opp en arkade med totalt 17 spill, sier daglig leder ved O'Learys Søgne, Kha Huynh til N247. 

Blant arkadeautomatene nevner han basketspill, boksespill og bamseklo blant flere andre. 

Bowlingavdelingen vil også få et eget lukket selskapsrom som kan leies til ulike anledninger. 

- Med den sentrale beliggenheten her på Tangvall ser vi for oss at det kan arrangeres alt fra barneselskaper til selskaper for godt voksne i ulike sammenkomster, tilføyer salg- og markedssjef i Murisør, Cato Hersvik-Olsen

Åpnes i april
Det er stor aktivitet på byggeplassen, og både innendørs og på uteområdene trer konturene av et ferdig kjøpesenter frem. 

- Endelig åpningsdato er ikke satt, men det arbeides nå mot åpning i siste del av april, sier Hersvik-Olsen. 

- Det gjelder selvsagt også for O'Learys, inkludert bowlinghallen i underetasjen, tilføyer Kha Huynh. 
Sist oppdatert 11.03.2023 klokken 12:16 av Nicolai Prebensen

Her i underetasjen på Tangvall Arena jobbes nå for å få på plass bowlingbaner, arkade og tilhørende fasiliteter før åpning i april. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse