Illustrasjonen viser hvordan leilighetskomplekset blir når det er ferdigstilt. (Foto: XR Visuell Kommunikasjon AS)

Legger ut 2.000 kubikkmeter med skjellsand i Vraget

  Arild Hansen
  06. feb 2023
  15:18
- Alle de 19 leilighetene skal være innflyttingsklare i august/september, sier daglig leder i Øygruppen AS Frode Stokkeland, mens han tar en titt utover deler av Mæbøfjorden i Vraget på Flekkerøy.
 
Søgne-bedrift
Mandag og tirsdag skal det legges ut rundt 2.000 kubikkmeter med skjellsand, eller mergel om du vil, mot havbunnen rundt det nye leilighetskomplekset som ligger ute på odden der bedriftene Axelsen & Olsen og Bøteriet holdt hus «før i tida».

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Rivningen av de gamle bygningene startet for snaue to år siden. Siden har rundt 20 bedrifter vært i arbeid, og nå er det mange nye kjøpere som kan glede seg til ettersommeren.

- Vi har gått ut med at alt skal være klappet og klart medio august eller i september, sier Stokkeland til N247 når vi treffer han etter at han har vært en liten svipptur ut til den lille Vragholmen kloss ved.

- Måtte bare ha en tur ut med Geir Torkildsen fra Søgne. Det er bedriften hans som har ansvar for mudring og deler av utlegging av ny havbunn. Akkurat nå hadde vi en befaring ute på Vragholmen hvor det ble lagt ut litt skjellsand som skal brukes til en liten strand, fortsetter Stokkeland.

Artikkelen fortsetter under bildet.
2.000 kubikkmeter skjellsand skal legges i løpet av mandag og tirsdag. (Foto: Arild Hansen).

Båthavn
Foruten de 19 leilighetene som blir satt opp, blir det parkeringsplasser i underetasjen, samt at også skjer en del i og rundt komplekset.

- For det første blir det jo en ny og fin havbunn rundt det hele. De som hadde båtplass her fra før, beholder disse. Ellers kommer det ei helt ny båthavn ute på tuppen av odden. I tillegg blir det laget en badeplass samt sandstrand. Så dette blir veldig fint når alt står ferdig, avslutter Stokkeland.
Sist oppdatert 06.02.2023 klokken 15:23 av Nicolai Prebensen

Frode Stokkeland er daglig leder i Øygruppen AS. (Foto: Arild Hansen)

2.000 kubikkmeter skjellsand skal legges ut i løpet av mandag og tirsdag. Lekteren Jernet og frakteskipet Nystein ved Vraget på Flekkerøy mandag. (Foto: Arild Hansen)
Annonse