- I pausen ga trener Joey Hardarson spillerne en "hørføner" og det så ut til å hjelpe, skriver artikkelforfatteren. (Foto: Arild Hansen, arkiv)

«Fire i sekken i første omgang»

  Redaksjonen
  04. feb 2023
  17:57
Innsendt 
Av Dagfinn Grastveit, Fløy

Fløys spillestil krever tilstedeværelse og fokus i pasningsspillet og mot et meget bra Jerv-lag som stilte med sine beste tilgjengelige spillere ble det en blytung førsteomgang. Gang på gang ble Fløy brutt med ball på vei oppover i banen og kombinert med manglende intensitet i duellene ble det fire i sekken i første omgang og Jerv kunne med litt mer presisjon scoret flere. Fløy hadde en halvsjanse i første omgangen da en for dagen god Markus Rokseth skjøt like utenfor fra litt spiss vinkel.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

I pausen ga trener Joey Hardarson spillerne en «hørføner» og det så ut til å hjelpe. Litt ut i andre omgang kunne prøvespiller Torben Dvergsdal score lett etter glimrende forarbeid av nevnte Rokseth og Fredrik Lien. I andre omgang jevnet spillet seg mer ut, men Jerv scoret enda ett mål og sluttresultatet ble dermed 5-2.

100 prosent
Joey Hardarson var etter kampen meget misfornøyd med første omgang, men andre omgangen ble noe å bygge videre på til neste treningskamp som er mot Mjøndalen lørdag om to uker i Sørlandshallen. Vi tipper et Fløy-lag i framgang til da. Joey framhevet Markus Rokseths spill samt Torben Dvergsdals jobbing under vanskelige betingelser som ensom spiss mot tre Jerv-forsvarere. Etter en rufsete første omgang hevet også Arent-Emil Hauge spillet i andre omgang. Som alltid gir Hauge 100 prosent.

Ellers meget kjedelig skade for Andre Richstad som gikk til Jerv fra Fløy etter fjorårssesongen. Han er ute i 10-12 uker med leddbåndskade i kneet.

Målscorer prøvespiller Torben Dvergsdal(til venstre)sammen med en av Fløys beste Arent-Emil Hauge. (Foto: Dagfinn Grastveit)
Annonse