Enhetsleder Unni Birkrem og kommunalsjef Anne Sofie Hellbø i samtale med ordfører Jan Oddvar Skisland som hadde med seg Kennet Mørk og Jannike Arnesen på besøket på Kleplandstunet. (Foto: Jon Aamodt)

- Kan nesten ikke få rost nok den innsatsen som legges ned

  Jon Aamodt
  03. feb 2023
  21:35
- Dette ble en fin anledning til å få sett mye på kort tid, sier ordfører Jan Oddvar Skisland til N247 etter at han fredag ettermiddag besøkte omsorgssentre i Søgne og hjemmetjenestens avdelingskontor på Kleplandstunet. 

- Hensikten med turen var å få en orientering og å bli bedre kjent med hvordan situasjonen er i hjemmetjenesten og på institusjonene og da særlig i Søgne og Songdalen, tilføyer ordføreren. 

Etter å ha avsluttet besøksrunden nøler han ikke med å beskrive Kleplandstunet «som noe av det fineste vi har av institusjoner».

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Mye skryt
- Vi ser at det har betydning at det legges til rette for at beboere og ansatte skal ha det bra, og her opplever jeg at alle grupper ikke får skrytt nok av hvor godt de har det, utdyper Skisland. 

Etter å ha besøkt hjemmetjenesten er ordførerens inntrykk at denne nå oppleves å ha et samlet fagmiljø med en fordelaktig ressursbruk. Han sier videre at han er spesielt opptatt av Finsland hvor det nå skal være god dekning med bemanning på plass på både tidlig- og senvakter

- I det hele var dette en god og nyttig orientering som alle politikere ville hatt godt av. Det er denne virkeligheten vi må forholde oss til og hjelpe til med å skape gode løsninger. Så er det betryggende å se de profesjonelle holdningene som utøves hele tiden, skier ordføreren. 

- Uvurderlig innsats
Skisland ønsker spesielt å trekke frem de mange positive tilbakemeldinger som kommer på jobben som gjøres innenfor institusjoner og i hjemmetjenesten. 

- Vi kan nesten ikke få rost nok den innsatsen som legges ned av alle dyktige og engasjerte ansatte som virkelig brenner for oppgaven og gjør en uvurderlig innsats for at mennesker skal få en god opplevelse når de trenger tjenestene. Det gjør godt å se engasjementet og kompetansen når vi hører hvordan de jobber og hvilke utfordringer de har. Det har vært et veldig nyttig besøk, og jeg skulle gjerne hatt med alle politikere på en slik runde, avslutter ordfører Skisland. 

Avdelingsleder Lena Tjøm og ordfører Jan Oddvar Skisland lyttet nøye til beboere som fortale om oppholdet på Kleplandstunet. (Foto: Jon Aamodt)

Avdelingsleder Lena Tjøm, ordfører Jan Oddvar Skisland, Kennet Mørk, kommunalsjef Anne Sofie Hellebø, Jannike Arnesen og enhetsleder Unni Birkrem i prat med to av beboerne på Kleplandstunet hvor 32 av 64 leiligheter nå er tatt i bruk. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse