Fjord Line flytter sine ruter fra Langesund til Kristiansand. (Foto: Fjord Line)

Fjord Line flytter rutene fra Langesund til Kristiansand

  Redaksjonen
  03. feb 2023
  15:23
- Fjord line har siden starten av 2020 vært påvirket av Covid-19 pandemien og energikrisen. Vi har løpende tilpasset vår operasjon for å møte disse utfordringene, senest ved redusert seilingsplan og den pågående dual-fuel motor konverteringen av våre LNG-skip, MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord, skriver fergeselskapet i en pressemelding fredag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

«Når trafikken med MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord gjenopptas i henholdsvis mai og juni, vil skipene permanent seile mellom Bergen – Stavanger – Hirtshals – Kristiansand», skriver selskapet videre.

- Høyere frekvens
- Dette er et strategisk grep for å sikre et enda bedre tilbud for våre reisende og fraktkunder på den korteste korridoren mellom Norge og kontinentet. Endringen medfører en høyere frekvens, helårstilbud mellom Kristiansand og Hirtshals og at våre kunder kan velge å seile med søsterskipene MS Stavangerfjord/MS Bergensfjord og høyhastighets katamaranen Fjord FSTR, sier administrerende direktør Brian Thorsted Hansen i Fjord Line, i meldingen.

Endringen betyr at MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord ikke lenger vil anløpe Langesund Havn. Fjord Line har hatt trafikk til og fra Langesund siden 2014.

- Beklager
- Reisende som allerede har booket avganger til eller fra Langesund vil bookes om til å reise til eller fra Kristiansand, dersom dette ikke er ønskelig kan de velge at få refundert reisen eller få et gavekort som kan brukes på en annen reise. Vi beklager selvsagt overfor våre kunder som blir berørt av dette, sier Hansen.

Bergensfjord ved kai i Langesund. (Foto: Fjord Line)
Annonse