Tidligere Søgne-spillere Ninni S. Brufjell var fornøyd med egen innsats mot tidligere lagvenninner. (Foto: Frank Solås)

Tapsrekken vil ingen ende ta

  Redaksjonen
  03. feb 2023
  07:54
Av Frank Solås

Søgne – AK 28  19 - 43 ( pause 7 – 20) 3. divisjon håndball damer Sør-vest, Tinntjønnhallen.

Et fåtallig publikum i Tinntjønnhallen torsdag kveld fikk igjen oppleve en kamp hvor Søgne-damene ble utklasset av et lag som de i begynnelsen av sesongen var fult på høyde med.

Fra start til slutt ble hjemmelagets spillere statister mot et ungt og kjapt AK 28-lag som etter en noe treg start på sesongen har spilt seg inn i kampen om opprykk til 2. divisjon. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

I motsatt ende av tabellen befinner Søgne seg. Etter at Sandes/Bogafjell trakk laget i forrige uke står nå Søgne med fire poeng etter femten spilte kamper og laget ligger nå helt nede på nest siste plass på tabellen, med stor fare for å rykke ned i den lokale 4. divisjonen.

Scoringsvegring
I kveldens kamp ble publikum vitne til et hjemmelag med fullstendig scoringsvegring i første omgang. Kun syv ganger i løpet av 30 minutter klarte hjemmelagets spillere å overliste bortelagets gode målvakt og lagene tok pausepraten på stillingen 7 -20.

Lite bedring etter pause
Selv om hjemmelagets spillere klarte å finne nettmaskene noen flere ganger i andre omgang, så kunne ikke laget unngå at AK 28 kunne reise hjem med to poeng og hele 24 pluss mål ettersom resultattavla viste sluttresultat 19 - 43 og enda et tap for Søgne-damene. Flest mål for hjemmelaget scoret Julie Nygård og Marita Berge med fire mål  hver. Tidligere Søgne-spiller Ninni S. Brufjell hadde en god dag på jobben og tegnet seg for seg for seks scoringer for bortelaget.

Det er en kamp som gjelder
- Vi er på et helt annet nivå enn topplagene i denne divisjonen for tiden, som gjør at vi er sjanseløse på poeng mot disse lagene. For vår del så er det en av sesongens syv resterende  kamper som vi må vinne for å ha håp om å beholde plassen i 3. divisjon. Det er bortekampen mot bunnlaget Giv Akt som spilles 1. mars. Vinner vi den kampen er jeg sikker på at vi beholder plassen i 3. divisjon, oppsummerte Søgne-trener Bjørn Hagen etter tapet.

Neste kamp for Søgne-damene er lokaloppgjør mot Våg i karusshallen tirsdag 7. februar klokken 19.45.

Søgne-trener Bjørn Hagen hadde mye å tenke på under kampen mot AK 28. (Foto: Frank Solås)
Annonse