Utbygger Fisnik Tahiraj tror fasiliteter som helårs oppvarmet badeanlegg er med å gjøre området enda mer attraktivt i utleiemarkedet. (Foto: Jon Aamodt)

- Ser ikke mørkt på 2023

  Jon Aamodt
  02. feb 2023
  13:45
Siden oppstart i området på Åros i 2020 har utbygger FT Bygg solgt rundt 30 av i alt 46 enheter som bygges som fritidsboliger. Området bygges ut med 12 hytter som alle er solgt, og i tillegg er rundt halvparten av 34 leiligheter nå solgt.

- Det er status for området her på Åros når vi i dag overleverer innendørs spa og badeanlegg til fellesskapet. Bygget som nå står ferdig rommer blant annet badstue, boblebad og et 100 kvadratmeter stort svømmebasseng. Hele dette anlegget er tilgjengelig for eiere og leietakere her 24 timer i døgnet året rundt, sier utbygger Fisnik Tahiraj til N247.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Øker attraktivitet
Tahiraj er overbevist om at fasilitetene i fellesområdene er med på å gjøre utleieleilighetene enda mer attraktive i leiemarkedet hele året. Akkurat nå er håndverkerne i ferd med å bygge og ferdigstille 12 leiligheter som skal være klare til årets sommersesong. Senere i år skal ytterligere 12 leiligheter påbegynnes, og i løpet av 2024 forventer utbygger at samtlige 46 enheter skal være klare til å bli tatt i bruk.

- Fulle ordrebøker
Selskapet FT Bygg har i dag rundt 40 ansatte og omsatte i 2022 for tett opp til 100 millioner kroner.

- Det er vi godt fornøyde med. Salget her på Åros går også overraskende bra. Vi har ordrereserver for hele dette året, og vi ser slett ikke mørkt på 2023, utdyper Tahiraj.

Han opplever at etterspørselen til selskapet har vært stabil og legger til at kjøperne av ferieboliger kommer fra både sentrale østlandsområder og fra store deler av Vestlandet i tillegg til mange lokale interessenter.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Utbygger Fisnik Tahiraj ser ikke mørkt på 2023. (Foto: Jon Aamodt).

- Åros er uten tvil en populær feriedestinasjon, og vi tror mange av kjøperne ser muligheten i å skaffe seg en feriebolig hvor utleie er en viktig del av den totale finansieringen, sier utbygger Fisnik Tahiraj før badeanlegget gjøres klart for overlevering.
Sist oppdatert 02.02.2023 klokken 15:57 av Nicolai Prebensen

12 hytter og rundt halvparten av 34 leiligheter er til nå solgt i området på Åros. (Foto: Jon Aamodt)

Akkurat nå bygges 12 leiligheter som skal være klare til bruk innen sommeren 2023. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse