- Vi har jo plukket mange poeng

Søgne FK - Vigør 0-0, (0-0), Søgne stadion, herrenes 4. divisjon lørdag ettermiddag.

Det ble ingen festforestilling i nabooppgjøret på stadion lørdag ettermiddag. Både gjestene og vertene hadde hver noen få sjanser gjennom de 95 minuttene med spill, og de svært jevne lagene kan være fornøyd med å ta med seg hvert sitt poeng etter oppgjøret.
- De var svært jevnspilte og da er det vanskelig å score mål. I første omgang hadde vi noen sterke sjanser, men det ville seg ikke helt, sa trener Thor Jostein Dyrnes til N247 etter kampen.
Han understreket at laget har plukket mange poeng i mange av de senere kampene.
- Du må huske at laget lå nest sist på tabellen, og nå er vi midt på. Det er flere kamper igjen å plukke poeng i, sa han videre.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Søgne FKs herretrener, Thor Jostein Dyrnes var enig i at seriekampen ikke var noen festforestilling, men var fornøyd med at laget plukket nok et poeng. (Foto: Nicolai Prebensen).
Poengdeling
Serieoppgjøret bar preg av lite kreativt spill og mange feilpasninger fra begge lag. Sjansemessig hadde gjestene de fleste, men ingen av lagene var effektive foran mål, og dermed endte kampen med poengdeling.
Neste kamp for Søgne er borte mot Fløy-Flekkerøy 2 4. oktober. Neste hjemmekamp er 10. oktober mot Lyngdal på Søgne stadion.
Sist oppdatert 24.09.2022 klokken 18:08 av Nicolai Prebensen
Jone Haukland i duell med Med Vigørs Awalden Manan på Søgne stadion lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Vigørs keeper, Georg Esperaas Dirdal avverget en farlig situasjon for gjestene. (Foto: Nicolai Prebensen)