Søgne-herrenes trener, Thor Jostein Dyrnes ser frem til årets høstsesong i 4. divisjon. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Kan bli gøy

  Nicolai Prebensen
  05. aug. 2022
  11:50
Mandag 8. august klokken 19.00 starter høstsesongen for Søgne-herrene i 4. divisjon, en kamp som er flyttet fra lørdag 6. august.

Thor Jostein Dyrnes, som tok over treneransvaret like før ferien ser frem til seriespill igjen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det kan bli gøy. Vi har gjennom sommeren fått bygget opp en gruppe på 21 mann. Tre spillere har «reist» fra bygda, men flere unge talenter er nå er med vi har fått inn nye spillere utenfra. Vi har noen skader, men treningene har vist at vi er på vei, og målsettingen er at vi skal være ett av tre lag som har tatt flest poeng i divisjonen denne høsten.

Om høstpremieren mandag kveld på Søgne stadion sier Dyrnes at det blir en kamp som kan bli tøff.

4-0
- De tapte borte mot Trauma 4-0 i vår, og det er et godt lag. Vi har lagt om spillestilen og selv om vi har hatt kort tid på å omstille oss ser det bra ut, selv om Jarle Rogstad mener jeg er for gammel til jobben, avslutter han lattermildt.

Trauma ligger på en 4. plass på tabellen med 24 poeng etter 12 spilte kamper. Søgne har også spilt 12 kamper og ligger på en 9. plass på tabellen med 13 poeng.

Jarle Rogstad scoret det første målet mot Fløy-Flekkerøy 2 hjemme 30. mai. Kampen endte 4-2 til vertene. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no