Thomas Dennis og kona Malene Harbak i XR driver for tiden opplæring av nyansatte i Da Nang i Vietnam. (Foto: Privat)

Har utvidet med elleve ansatte i Vietnam

  Nicolai Prebensen
  04. aug. 2022
  16:47
Det Søgne-baserte selskapet XR Visuell kommunikasjon har vokst jevnt og trutt siden oppstart i 2006, og har nå i tillegg til sine 25 ansatte i Søgne utvidet med elleve medarbeidere i Vietnam.

- På grunn av pandemien har det ikke vært mulig for oss å dra til Vietnam for å ansette flere medarbeidere før nå, derfor dro hele familien ned for 14 dager siden og tok en arbeidsferie her nede. Vi har før pandemien utløst flere ledige stillinger som systemutviklere, front- og back-end utviklere uten alt for mye hell, derfor måtte vi utenfor de vanlige rammene og valgte Vietnam, sier Thomas Dennis, innehaver av selskapet på telefon fra Da Nang nylig.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Han forteller videre at de nye medarbeiderne tilfører selskapet kreativitet, faglig kompetanse, engasjement og stor arbeidskapasitet.

- Kulturforskjellen er stor og vi har en profesjonell tolk innleid denne tiden vi er her. Teams-møtene er ikke det samme som å drive opplæring ansikt til ansikt, og det har vært to intense uker med kunnskapsoverføring. Dette gir selskapet mye større kapasitet på produksjonen og kundene våre vil nå oppleve at vi nærmest «alltid» har kapasitet til å kaste oss over nye prosjekter innen reklame, kommunikasjon, skilt og dekor, i stedet for til dels lange ventetider, fortsetter han.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Hovedkontoret til XR Visuell kommunikasjon på Linnegrøvan i Søgne. (Foto: Nicolai Prebensen).

Dennis har ikke tenkt å stoppe med Vietnam.

Internasjonalt
- Vi har flere internasjonale kunder og vil etter hvert etablere oss i andre land. For de som lurer på om vi flagger ut bedriften i Søgne, skjer faktisk det motsatte. Nylig ansatte vi ny prosjektleder på Linnegrøvan, og det kommer nok en ny lokal ansatt 1. september. Hovedkontoret er og vil være i Søgne, sier og legger til at tiden i Vietnam foregår samtidig som kontoret har ferie hjemme.
Sist oppdatert 04.08.2022 klokken 16:52 av Nicolai Prebensen

Nyansatte og ansatte i XR Vietnam samlet til lunsj i lokalene i Da Nang. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no