Caroline Finnestad Lund på toppen av seierspallen etter finalen i baneskyting for eldre junior på årets Landsskytterstevne. Sara Kristine Havik-Johnsen fra Fiskum på andreplass og Julianne Skallerud Brekke fra Råde på tredjeplass. (Foto: Magne Lorentzen)

Seier til Caroline i Landsskytterstevnet

  Jon Aamodt
  03. aug. 2022
  14:27
Caroline Finnestad Lund fra Søgne skytterlag gikk onsdag helt til topps da finalen i baneskyting for klassen eldre junior ble gjennomført på årets Landsskytterstevne i Bodø.

Etter den innledende skytingen tirsdag lå Caroline på skive to i finalen med samme poeng som som skytteren på skive en. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

I finalerunden onsdag ettermiddag skjøt Caroline 100 poeng med åtte innertreff mens Julianne S. Brekke på skive en satte ett skudd i nieren og endte med 99 poeng i finalen. Med sluttresultatet 346/8 sikret Caroline dermed seieren i klassen eldre junior og kan legge nok en LS-seier til i premiesamlingen. 

Klatret seks plasser
Benjamin Langenes Nyhaven gikk inn i finalerunden med 243 poeng og en 20. plass. Han leverte samme resultat som Caroline i finalen og klatret med det opp til en 14. plass med sluttresultatet 343/8, også dette et meget sterkt resultat av Søgne-skytteren. 

Senere onsdag skyter seniorene sine finalerunder, men uten lokale skyttere i Kongelaget blir det for langt opp til at Søgne-skytterne kan han forhåpninger om plassering helt på toppen av seierspallen denne gangen.

Flere muligheter
Tirsdag ble det seier til Søgne-skytterne da Agder samlag med fire lokale skyttere sikret en ny seier i samlagsskytingen. 

Torsdag skal lagkonkurransen under Landsskytterstevnet gjennomføres, og fredag er det nye muligheter for edelt metall når finalene i feltskyting avslutter årets Landsskytterstevne. 
Sist oppdatert 04.08.2022 klokken 09:04 av Jon Aamodt

Søgne skytterlag stiller med en bred tropp på Landsskytterstevnet i Bodø. (Foto: Magne Lorentzen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no