Agder samlag bestående av Søgne-skytterne Mette Elisabeth Finnestad, Tor Harald Lund, Arnfinn Bakkevoll og Peter Sørli (ikke til stede ved premieutdelingen) vant samlagsskytingen under Landsskytterstevnet 2022 i Bodø. (Foto: Magne Lorentzen)

Søgne-skyttere vant samlagsskytingen

  Jon Aamodt
  03. aug. 2022
  08:30
Tirsdag var den store dagen for å kvalifisere seg for Kongelaget under årets Landsskytterstevne i Bodø. Det gikk dessverre ikke så veldig bra for de lokale Søgne-skytterne. Skive en og to i Kongelaget gikk til skyttere med 249 poeng, og grensen for å være blant de 15 i Kongelaget gikk i år ved 246 poeng. 

Best av de lokale skytterne etter innledende runder ble Peter Sørli med 243 poeng. Av øvrige lokale resultat tar vi med Mette Finnestad med 242. Andreas Finnestad Lund og Tor Harald Lund med 241, Aleksander Teisrud med 240 og Arnfinn Bakkevoll med 239 poeng. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Caroline i delt ledelse
Bedre gikk det i klassen eldre junior der Caroline Finnestad Lund ligger på skive to med 246 poeng, samme resultat som skytteren på skive én. Benjamin Langenes Nyhaven går inn i finalerunden på en 20. plass med 243 poeng. 

Vant samlagsskytingen
Agder samlag bestående av de fire Søgne-skytterne Peter Sørli, Mette Elisabeth Finnestad, Arnfinn Bakkevoll og Tor Harald Lund vant samlagsskytingen med 390 poeng etter at de fire leverte henholdsvis 99, 98, 97 og 96 poeng. For Tor Harald Lund er dette femte gang han vinner samlagsskytingen på Landsskytterstevnet. 

Feltfinaler fredag
Som tidligere omtalt har de samme skytterne også vært gjennom kvalifisering til finaler i feltskyting, og etter at innledende runder er gjennomført viser resultatlisten at samtlige seks lokal skyttere er kvalifisert for å delta i finalerunden som avslutter Landsskytterstevnet fredag. 

I tillegg er Tor Harald Lund kvalifisert til felthurtigfinalen som foregår torsdag. 
Sist oppdatert 04.08.2022 klokken 09:03 av Jon Aamodt


- Søgne skytterlag har leid skihytta i Bodø. Vi er et 20-talls mennesker som bor sammen her og har det veldig koselig med grillparty på kveldene mens vi er på Landsskytterstevnet langt hjemmefra, sier skytter Mange Lorentzen til N247. (Foto: Magne Lorentzen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no