Vi skjønte jo at noe var i gjære da dette skydekket kom sigende inn fra vestbygda tirsdag morgen. (Bildet er ikke behandlet). (Foto: Nicolai Prebensen)

Det ble jo litt

  Nicolai Prebensen
  02. aug. 2022
  19:42
Meteorologene hadde varslet mye nedbør over Agder tirsdag, og en god del ble det. På N247s nedbørmåler til 95 kroner og sikkert ikke hundre prosent nøyaktig, målte vi temmelig nøyaktig 50 millimeter vann ovenfra mellom klokken 09.00 og 19.00 i dag.

Måleren er plassert like utenfor redaktørens hjemmekontor som er vest i Søgne.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Det er ikke meldt om problemer på grunn av all nedbøren tirsdag med unntak av en båt som måtte lenses i en av havnene i bygda. Det var vel gjerne en annen årsak til vanninntrengningen, og KBR Søgne og Songdalens mannskaper hjalp eieren med lensing.

På morgenen tirsdag skjønte vi at noe var i gjære da et spesielt skydekke kom sigende inn fra sørvest. Bildet i denne artikkelen som viser skydekket er ikke manipulert, tatt med mobilkamera og publisert ubehandlet.

Meteorologene melder bedre vær ut over uka, men litt vann trengte vi, av mange hensyn.

Den svært uoffisielle nedbørmåleren vest i Søgne viser at det kom nøyaktig 50 millimeter regn mellom klokken 09.00 og 19.00 tirsdag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no