Store ressurser fra nødetatene samt fra frivillige ble satt inn i søk etter person eller personer etter at den førerløse jolla kjørte inn i det gamle ferjeleiet i Åshavn på Flekkerøy mandag ettermiddag. (Foto: Arild Hansen, arkiv)

Ber om tips etter redningsaksjonen ved Flekkerøy mandag

  Nicolai Prebensen
  02. aug. 2022
  12:53
Mandag ettermiddag ble det igangsatt en stor redningsaksjon rundt Flekkerøy etter at en førerløs jolle kjørte inn i det gamle ferjeleiet på Åshavn.

Rundt klokken 16.00 ble aksjonen avblåst etter at politiets operasjonssentral hadde fått vitneopplysninger som tyder på at det er sammenheng mellom den røde båten og en båt som brant på Lumber. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- En rød og en hvit båt er sett i aktuelt tidsrom med to ungdommer i hver. Like etter er de fire ungdommene sett i den hvite båten kjørende inn mot Lumber, skrev operasjonssentralen på Twitter.

Ber om tips
- Det er ingen som er mistenkt eller siktet i saken. Politiet jobber med å innhente opplysninger om hvem som eier båten som brant. Vi ber alle som har opplysninger om å ta kontakt med politiet, sier etterforskningsleder Lise Sagebakken ved Felles straffesaksinntak til fvn.no.

Det var denne jolla som kom inn til Åshavn mandag. (Foto: Arild Hansen, arkiv)

Åshavn mandag ettermiddag. (Foto: Arild Hansen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no