Atle Julius Fosse og Jan Fredrik Knutsen i Prestegårdens venner melder om fullt program under Elvefestivalen 2022 og er glade for at det igjen kan arrangeres festival uten restriksjoner. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

Inviterer lag og foreninger: - Fin arena for å rekruttere nye medlemmer

  Jon Aamodt
  02. aug. 2022
  18:07
Søndag 11. september er det igjen klart for Elvefestival på Søgne gamle prestegård. Det er Søgne gamle prestegårds venner som så mange ganger tidligere er arrangør for det veletablerte arrangementet, og festivalledelsen er meget fornøyde med at de igjen kan invitere til fullt arrangement etter to år med nedstenging hvor kun det tradisjonsrike andeløpet har vært gjennomført. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Elvefestivalen er ment å være et utstillingsvindu for den store floraen av lokal frivillighet, og festivalledelsen håper derfor på en bred representasjon av de mange og ulike frivillige organisasjonene som gjennom sitt engasjement preger livet i bygda vår. 2022 er på toppen av dette Frivillighetens år, og bør være et ideelt tidspunkt for mange lag og foreninger til å vise seg frem. 

- Elvefestivalen er en fin arena for å rekruttere nye medlemmer, møte andre engasjerte frivillig og ikke minst få vist frem alle de flotte organisasjonene og aktivitetene som finne i vårt lokalmiljø, sier leder av Søgne frivilligsentral, Heidi Johansen. 

Påmelding innen 10. august
Søgne gamle prestegårds venneforening har tidligere invitert bredt for å nå ut til så mange organisasjoner som mulig i forkant av årets Elvefestival, men ønsker nå å komme med en påminnelse kort tid før fristen for påmelding går ut. 

- Har deres organisasjon lyst til å bidra med en aktivitet, oppvisning eller finne på noe andre kan ha glede av er det bare å melde det inn, så skal vi få det inn i programmet. Husk også at alle må ha med eget utstyr som bord, telt og annet nødvendig utstyr, sier festivalledelsen. 

Påmelding og spørsmål om arrangementet kan gjøres ved å sende epost til heidi.johansen@kristiansand.kommune.no. Husk frist for påmelding 10. august.  

Som tidligere år avsluttes Elvefestivalen med det tradisjonsrike andeløpet.

- Elvefestivalen er en fin arena for å rekruttere nye medlemmer, sier leder av Søgne frivilligsentral, Heidi Johansen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Som vanlig skal Elvefestivalen avsluttes med det tradisjonsrike andeløpet. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no