Glade, grønne Kiwi gutter møte volleyballungdommer i grønt. (Foto: Privat)

Mandag var vi alle i Kiwi-grønt

  Redaksjonen
  01. aug. 2022
  18:00
Innsendt 
Av Olav Eieland, Søgne IL volley

Sommer i sanda prosjektet går inn i sin siste uke. Søgne Idrettslag Volleyball sin ny-satsing med gratis, heldags multiaktivitet har nå gått fem uker, med meget god deltagelse.

20-30 barn og unge har hver dag drevet all-idrett, volleyball, badminton, tennis, frisbeegolf , friidrett med mer, og nå avslutter vi med flere småturneringer. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Mandag var det Kiwi-cup, siden Kiwi Langenes har vært så snille å sponse sommerens aktiviteter med frukt, grillmat og give-aways. I grønne match-drakter møtte noen av klubbens medlemmer ansatte fra Kiwi Langenes som kommer med fruktkasser og flotte sommerpresanger. Dette ble satt godt pris på av både ledere og barn/ungdommer. 

Turneringen forgikk fra klokken 13-17, med 12 lag i aktivitet på flere baner. Det var fine premier, gavekort fra Kiwi, og også foreldre og søsken var invitert til å delta og se på. 

Resten av uka er det meldt noe dårlig vær, så da holdes aktiviteten innendørs i Nygaardshallen fra klokka 10-16, tirsdag til torsdag. Søndag er det avslutning for sommeren med «Sandvolleyballens dag» til ære for Mol og Sørum som ble både OL og VM-mestre. Hvis været tillater det blir det uteturnering søndag 7. august klokka 12-16 på sandbanene på Tangvall, her blir det også servering og give-aways, møt opp!
Sist oppdatert 02.08.2022 klokken 08:38 av Nicolai Prebensen

Sol, sommer, venner og cup, hva mer kan man ønske seg. (Foto: Privat)

I finalen vinner Marius og Erik knepent foran Dennis og Cornelius. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no