Fløy har fått en pangstart på årets Norway Cup og er allerede klare for A-sluttspill. (Foto: Hildegunn Danielsen)

Fløy gutter 15 klare for A-sluttspill i Norway Cup

  Redaksjonen
  02. aug. 2022
  07:52
Innsendt 
Av Hildegunn Danielsen, Fløy IL

Fløy har fått en pangstart på årets Norway Cup og er allerede klare for A-sluttspill. Første kamp endte med en sterk 1-0 seier over Baune SK etter scoring av Jonah Hamre og fantastisk keeperspill av Reidar Vingen. Til og med motstanderens trener måtte gi stående applaus mot slutten av kampen over prestasjonene til den unge keeperen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Mandag ble Asker slått hele 6-0. Hele laget leverte en solid kamp, og målscorere var Jakob Solheim (2), Jonah Hamre (2), Jørgen Brommeland og Magnus Grundetjern. Tirsdag venter ny kamp mot Lørenskog. Denne vil avgjøre om det blir 1. eller 2.plass i pulja og hvordan veien blir videre i sluttspillet. Det blir spennende!

Strålende fornøyd
Laget er satt sammen av spillere fra fire års-trinn for anledningen, og ledes av Knut-Ove Kristiansen og Mats Veåsen Karlsen. Guttene har ikke spilt en kamp sammen før Norway Cup så trenerne er strålende fornøyde både med innsats og resultater.

 Mange av guttene har vært en del av Akademiet til Fløy gjennom flere år, og det er kjempegøy å se hvordan det solide arbeidet til utviklingssjef i Fløy, Marius Kjørvik Johansen, virkelig begynner å gi resultater. Det er blomstrer godt i Fløy, så her er det bare å glede seg til fortsettelsen!

Fløy har fått en pangstart på årets Norway Cup og er allerede klare for A-sluttspill. (Foto: Hildegunn Danielsen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no