Ahmad Akid inne i butikken som er det nye tilskuddet til matvarehandelen på Tangvall. (Foto: Nicolai Prebensen)

Asiatisk dagligvarebutikk på Tangvall

  Nicolai Prebensen
  27. juli 2022
  18:07
Selv om det ikke er offisiell åpning av Akid matbutikk på Torvet på Tangvall før mandag, står Ahmad Akid allerede nå i døråpningen av den nyetablerte dagligvareforretningen onsdag ettermiddag og ønsker velkommen.

Han og kona Yusra har holdt på med forberedelser til åpningen i snart fire måneder med mye bygging av butikkhyller, og ikke minst varebestillinger som under de urolige tidene i Europa har tatt tid å få levert.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det har vært mye arbeid, og det blir spennende å se om innbyggerne og andre setter pris på en dagligvarebutikk som inneholder mange andre varer enn de som finnes i de store butikkene. Så vidt jeg vet er dette den første asiatiske matvarebutikken i Søgne, sier han.

Ahmad kom til Norge med familien fra Syria for fem år siden og har bodd i Søgne i snart tre år.

Mange land
- Vi har hentet varer fra mange land. Det er blant annet varer fra Syria, Pakistan, Tyrkia, India, Libanon, Egypt og Sør-Amerika, ramser han opp.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Ahmad Akid tar allerede i mot kunder i matbutikken sin selv om offisiell åpning først er mandag 1. august. (Foto: Nicolai Prebensen).

Innholdet i butikken har et mangfold på relativ sparsom plass. Her er oljer, mye krydder, sauser, godteri, desserter, snop, med og uten sukker, oster og mye nøtter.

- Vi mangler en del varer fremdeles, men innen 1. august håper vi at alt er på plass og ønsker alle velkommen inn i denne nye matvarebutikken i Søgne, sier den blide innehaveren.

Lokalene er de samme hvor det tidligere Parfymeriet hadde sin forretning.

Butikken ligger i de samme lokalene hvor Parfymeriet drev sin forretning for en tid tilbake. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no