Vant 5-1: - Vi ønsker å beholde Emil i Fløy

Lørdag scoret Emil Grønn Pedersen to ganger da Fløy vant lekent og lett 5-1 mot Ullern på Cemo Arena på Flekkerøy. Om to uker går utleieavtalen med Start ut.
- Vi ønsker å beholde Emil i Fløy, sier trener Joey Hardarson til N247.

Snakker sammen
Hovedpersonen sier dette etter etter kampslutt:
- Jeg vet at klubbene snakker sammen for tiden. Så vi må bare avvente å se hva som skjer, sier Emil før han sammen med glade lagkamerater løp bort mot solsiden og takket Rægestimen og de andre publikummerne for kampen.
En kamp som for øvrig ble litt leken og lett, og ble avgjort i løpet av 22. minutter (fra 17 til 39 min.) i første omgang. Det ble 1-0 ved toppscorer Kristian Strømland Lien, det ble 2-0 ved Emil, og så ble det 3-0 ved Lien igjen etter et elegant og uegoistisk innlegg fra Emil, for her kunne han nok scoret selv.
Mathias Fredriksen fikset det fjerde målet, og punkterte med det kampen. Etter hvilen reduserte gjestene etter bare to minutter, men da det gjenstod en god halvtime måtte en Ullern-spiller gå i garderoben etter å ha sett det røde kortet. Det ble 11 mot 10 spillere, og fem minutter senere ble det 5-1 på elegant vis ved Emil Grønn Pedersen.

Lang pause
Etter 14 spilte serierunder, tar nå de blå og hvite fra øya en aldri så liten, eller en lang pause om du vil. Neste kamp er nemlig ikke før 20. august hjemme mot Strømmen.
- Det blir ferie og senere trening igjen. Men så langt har vi ingen planer om å sette opp noen treningskamper, sier Fløy-treneren, som kan glede seg over 30 poeng, og andreplass i PostNord-serien.
Fløy skulle opprinnelig ha spilt den første kampen etter ferien mot Øygarden, men de måtte trekke laget for noen uker siden grunnet skakkjørt økonomi.
Dermed gjenstår det 10 kamper i høst. Hvis Fløy fortsetter å plukke poeng videre etter ferien, og hvis de beholder den fin-fine andreplassen helt til slutt, blir det kvalik mot toeren i den andre avdelingen, og vinneren her skal da igjen møte det tredje siste laget OBOS-ligaen.
Her scorer Emil Grønn Pedersen sitt andre og Fløys femte mål. (Foto: Arild Hansen)
Det ble en del harde dueller inne i boksen til Ullern. Her skimtes så vidt ballen mellom røde og blå spillere (Foto: Arild Hansen)