Vegard Bendiksen og Marius Jansen Grønvold demonstrerer en put i skolegården på Tinntjønn. (Foto: Jon Aamodt)

Fulltegnet under Søgne Double Wobble

  Jon Aamodt
  16. juli 2022
  18:47
Arrangementet var helt fulltegnet med 80 deltakere da Søgne Frisbeeklubb lørdag arrangerte en av de største diskgolfturneringene i Søgne. Det var den årlige par-golf turneringen som ble arrangert på banen ved Tinntjønn, en turnering som også tidligere har hatt et godt oppmøte. 

Turneringen spilles med to deltakere på hvert lag, i alt 40 lag som to ganger går gjennom 20-hulls banen i terrenget rundt Tinntjønn skole. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Denne turneringen har fokus på det sosiale og morsomme rundt diskgolf først og fremst, den er gratis og er en lavterskelturnering, sier Jørgen Myrehagen til N247. 

Styreleder i Søgne IL Frisbeegolf, Marius Jansen Grønvold forklarer at det spilles i tre ulike klasser. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
Morten Dahl kaster ut på hull 17, et par tre hull med avstand 52 meter. (Foto: Jon Aamodt).

90 medlemmer i klubben
- Vi har en klasse for helt nybegynnere, en klasse vi kaller amatører og en åpen klasse for de som har hold på en stund. Både i fjor og i år har turneringen vært helt fulltegnet, og i år måtte vi også operere med venteliste og si nei til noen som ønsket å delta, utdyper styrelederen i klubben som har rundt 90 medlemmer. 

Vegard Bendiksen som også er med i arrangørstaben forteller at banen er veldig mye i bruk, og medlemmene møtes hver torsdag. 

- Torsdagen er en god anledning for de som ønsker å komme og prøve seg. I starten får du også låne utstyr, men det koster ikke mye å skaffe seg noen få disker som du trenger for å komme i gang, forklarer han. 

Bildet under: Turneringen legger også vekt på å være et sosialt treffsted, og i pausen mellom de to omgangene var det grilling og tid for sosialt samvær i skolegårder på Tinntjønn. Vegard Bendiksen og Marius Jansen Grønvold ved grillen. (Foto: Jon Aamodt).

En tur ut i terrenget blir det fort dersom disken ikke følger banen som tiltenkt. Morten Langenes og Carl Christian Tungesvik sikter seg inn på hull 17 igjen. (Foto: Jon Aamodt)

Carl Christian Tungesvik, Morten Dahl, William Daland og Morten Langenes gjør seg klar ved hull 17 lørdag ettermiddag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no