Mats Wige Grinaker hadde en travel lørdag med å holde rede på stoppeklokken under de forskjellige øvelsene i Søviga lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen)

«Wigesgym open» i Søviga

  Nicolai Prebensen
  16. juli 2022
  14:02
Med utgangspunkt i vakre Søviga på Langeneslandet ble det i helgen arrangert «Wigesgym Open», på land, i vann og over vann. Arrangementet er tydelig inspirert av «Mestrenes Mester» på NRK.

Mats Wige Grinaker er arrangør og lørdag deltok tre jentelag og fem guttelag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vi startet med dette i fjor, og vi måtte bare få det til i år også. Helt sikkert i flere år fremover også, sa en fornøyd arrangør som strålte om kapp med et strålende solskinn og med mange tilskuere på brygger og i båter i bukta.

Øvelsene består av blant annet svømming, sykling og løping.

Fysiske
- Alle øvelsene er fysiske og den som kanskje er «vondest» er nok den å henge etter fingrene over vann i krana til TM Hansen Kran & Transport som stiller velvillig opp for oss i dag, fortsetter Wige Grinaker.

Rundt 16 deltakere stilte lørdag og det tallet kunne mangedobles i antall tilskuere fra nærliggende brygger, sjøbuer og båter.

Selv om været var perfekt denne lørdagen fikk mange seg en kald overraskelse da de måtte slippe taket og havnet i sjøen. Målt temperatur i sjøen var like under 13. grader.

Bildet under: Mats Wige Grinaker lover flere konkurranser i årene som kommer. (Foto: Nicolai Prebensen).

Tilskuere og deltakere i Søviga lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Jørgen Dahl Olsen måtte slippe taket i krana etter 7,44 minutter, få sekunder bak fjorårets rekord. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no