Per Eivind Vik t.v. og fetteren Geir Inge Vik åpnet torsdag både bensin og dieselpumpene nede på Lindebø brygge. Prisene du ser på bildet, blir justert over helgen. (Foto: Arild Hansen)

Nå kan du fylle bensin og diesel på Lindebø brygge

  Arild Hansen
  14. juli 2022
  20:06
- Endelig kunne vi åpne bensin- og dieselpumpene på Lindebø brygge på Flekkerøy. Vi har ventet noen dager på en liten del til kortautomaten, så torsdag klokken 18.00 var alt i boks, sier innehaver Per Eivind Vik til N247.
 
Prisbevisst
På bildet står han sammen med sin medrivende fetter Geir Inge Vik, og Per Eivind ber oss tidlig i praten skrive følgende:
- Prisene som leserne ser på bildet, vil holde seg til over helgen. Og fra da av, og videre utover skal vi selvfølgelig være prisbevisste. Skulle bare mangle, sier en veldig glad Vik.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Det begynner nemlig å bli noen år siden at Flekkerøy kunne by på sine egne drivstoffpumper på øya. Det siste stedet var borte på Brattestø, som ligger i Mæbøfjorden og i inngangen til Skibbusundet. Det stod også et par pumper borte ved «Nils Butikk», kloss ved brua over til Geiderøya. Så var det visstnok ei pumpe på Fladen på Hustofta.
 
Utbygging
Og med de to pumpene nede ved den tidligere fergekaia på Lindebø på plass, kan man godt si at dette er en aldri så liten start på det som etter hvert kommer av utbygging.

Her blir det en flott og moderne marina, med tanking for båter, det blir isbar, restaurant og etter hvert blir det gjort klart for en fin liten lekepark med blant annet badetrapp.

Den store utbyggingen skal skje litt lenger oppe i bakken. På hver side av veien ned mot brygga. 46 flotte leiligheter skal bygges i et området med utsikt mot Lindebøkilen.

- Nå er jo de to drivstoffpumpene som åpnet torsdag, først og fremst beregnet mot biler. Men for all del. Folk som kommer sjøveien, kan også fylle opp i små bensin og dieselkanner, avslutter Per Eivind Vik.

Her, i starten på Skibbusundet ble det tidligere solgt drivstoff. Den gamle tanken står ennå over i idyllen, kloss over kafeen på Geiderøya (Foto: Arild Hansen)

Nede til venstre på bildet, stod det også drivstoffpumper tidligere. Da var det bare å fylle opp tanken, og løpe opp til «Nils Butikk» bare noen få meter unna for å betale. (Foto: Arild Hansen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no