Kristian Eieland demonstrer blokk for en av deltakerne under "Sommer i Sanda". (Foto: Olav Eieland)

«Sommer i sanda» har startet

  Nicolai Prebensen
  14. juli 2022
  18:17
Av Olav Eieland, SIL volleyball

Nå er det ikke vanskelig å finne sand i Søgne og sandvolleyballbaner popper det opp på hvert nes, men SIL volleyball sitt prosjekt er mye mer enn sandvolleyball. 

Her spilles det spike-ball med trampoliner, badminton (innendørs), frisbegolf og kanonball, hunger-games med mer. Nytt i år er også at vi har hatt instruktør i tennis, en aktiv tennisspiller fra Oslo, Synne Sivertsen 15 år. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Leder Haakon Eieland uttaler at dette var et veldig populært tiltak med mange gode ballvekslinger. Både han og barna fikk prøve seg i ny idrett. Ellers er nå første uka med  « Sommer i sanda» vel gjennomført. Cirka 50 barn og unge har vært innom og vi er nesten tomme for mange give-aways men sparer litt til avslutning 7/8 som er sandvolleyballens dag.

Fortsatt er det god kapasitet og masse plass til ulike aktiviteter, seks flinke ledere og servering av frukt og drikke. Arrangementet er sponset av Gjensidigestiftelsen, Søgne og Greipstad sparebank og Lions Søgne og helt gratis. Det er åpent for alle barn/unge mellom 10 og 20 år mandag til og med torsdag fire uker fremover fra klokken 10.00 - 16.00.

"Sommer i sanda" holder på fire dager i uken frem til 8. august. (Foto: Olav Eieland)

Vellykket dommerkurs, man er aldri for ung. (Foto: Olav Eieland)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no