Noen av deltakerne på Fløys sommerfotball i juli. De tre trenerne t.v. på bildet. De er Fra venstre Mats Veåsen Karlsen, Jonas Gamst og Miriam Knutsen. (Foto: Fløy)

Sommerfotball på Flekkerøy er populært

  Redaksjonen
  13. juli 2022
  15:05
Av May Baagøe Broughton, Fløy

I år er det rekordpåmelding til Fløys årlige sommerfotball. Nærmere 70 barn er påmeldt til treningene som holdes tre ganger i uka i hele juli.

- Vi er utrolig fornøyde med at så mange barn og unge er med i år. Det viser seg at det er bra å ha et tilbud til de som ønsker organiserte treninger gjennom sommeren, sier Marius Kjørvik Johansen og fortsetter:

- Det er et opplegg vi ønsker å fortsette med i mange år fremover – og et fantastisk tilbud til fotballglade barn og unge som ønsker å trene i ferien.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

De fleste påmeldte er fra Flekkerøy og har sin tilhørighet i Fløy, men det er også mange spillere fra andre lokale klubber samt feriegjester.

-Det er en veldig fin anledning for at de blir kjent med Fløy og for at det stiftes vennskap på tvers av klubber, understreker Kjørvik Johansen.

Sommerjobb for ungdom
I år har klubben ansatt tre unge trenere i sommerjobb. Det er Miriam Knutsen (16), Mats Veåsen Karlsen (16) og Jonas Gamst (18). Ingen av dem har trenererfaring fra tidligere, men har alle sammen vært med på sommerfotballen i flere år. De har sin klubbtilhørighet fra Fløy og det kan være ekstra gøy for barna.

- Jeg har selv trent dem i lengre tid og vet at dette er personer som passer godt til oppgaven. Jeg tror det er viktig å få med unge trenere for at de skal få erfaring og læring, sier Kjørvik videre.

- Det er nyttig for dem med tanke på fotball, og ikke minst i forhold til arbeidslivet. Det er nok litt uvant plutselig å skulle være trener og måtte være den som bestemmer, men de har gjort en strålende jobb til nå, avslutter han.

I tillegg til de tre er det spillere fra Fløys seniorlag som har ansvaret for treningene.

Nærmere 70 barn er påmeldt til treningene som holdes tre ganger i uka i hele juli. (Foto: Fløy)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no