Det er den profilerte travtreneren Øystein Tjomsland som har kjøpt eiendommen med Kåre Larsens handelsgartneri på Sangvik i Søgne. (Foto: Hesteguiden.com)

Gartneriet solgt

  Jon Aamodt
  12. juli 2022
  17:02
Som tidligere omtalt i N247 har eiendommen med Kåre Larsens handelsgartneri på Sangvik i Søgne vært til salgs etter at Jørgen Larsen gikk bort i påsken 2022. Frem til 24. juni ble det gjennomført utsalg av blomster, potter og tilbehør, men i tiden etter dette har gartneriet vært stengt i påvente av at ny eier skulle overta. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Ny eier
Nå er det bekreftet fra advokat Richard Lippens. som har ivaretatt boet på vegne av arvingene at eiendommen er kjøpt av travtrener Øystein Tjomsland som fra før har et anlegg for hester på naboeiendommen. 

Tidlig i salgsprosessen ble det gitt signaler fra arvinger og tilbakemeldinger fra kunder at det var et sterkt ønske at gartneriet og utsalget ville bli drevet vider. Etter de opplysninger N247 er kjent med er dette også planen for den nye eieren, men det betyr ikke at travtreneren selv skal bytte bransje. 

Når gartneriet igjen vil bli fylt opp med planter og blomster, og når utsalget vil bli åpnet igjen er foreløpig ikke kjent.

Det er foreløpig ikke kjent når gartneriet igjen vil åpne dørene for nye og gamle kunder. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no