Glade målscorere fra Fløy. Anders Hella t.v., Mathias Fredriksen, Bjørnar Hove og Emil Grønn Pedersen. (Foto: Dagfinn Grastveit)

Fløy med flying start mot tamme «ørner» fra Horten

  Arild Hansen
  09. juli 2022
  17:44
Da kampuret borte i Lystlunden i Horten viste 25. minutter, lyste det 0-4 på resultattavlen. Hjemmelaget Ørn Horten ble totalt utspilt av gjestene fra Flekkerøy, og kampen var allerede på dette tidspunkt punktert for hjemmelaget.

Kampen endte 5-1 til Fløy.
 
- Veldig gøy
Kampansvarlig for Fløy hjemme på Cemo Arena, Dagfinn Grastveit satt ringside denne gøyale lørdagen borte i Horten, og sier følgende på telefonen til N247 da sluttsignalet gikk.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Nå må vi være helt ærlige fra starten av. Ørn Horten hadde viktige spillere ute med både skader og karantene. Det var vi fullstendig klar over, så vi reiste østover som klare favoritter, sier Grastveit.

Men, med sin fin-fine andreplass på tabellen i PostNord-ligaen, ville nok gutta fra øya vært favoritter uansett.

- Nå blir det en fin hjemreise. Spillerne gjennomførte en flott kamp, og med dette beholder vi andreplassen. Veldig gøy, sier en alltid så bli Dagfinn Grastveit.
 
Kjapp scoring
Publikum hadde knapt fått satt seg før Anders Hella fikset ledelse for Fløy. 13. minutter senere var det Mathias Fredriksen sin tur, og assistent bak begge Fløys kjappe scoringer var Jone Kleppa.

Men det stoppet ikke der. Etter 21. minutter fremførte Emil Grønn Pedersen et kunststykke da han scoret Fløys tredje, og da Anders Hella la på til 4-0, var det nok et heller skjelvent Ørn-lag som gikk til pause. Selv om de fikk med seg en redusering på straffespark (Pedersen) på vei til garderoben.
 
Avgjort
- Kampen ble vel mer eller mindre avgjort da vi ledet 3-0 etter 21. minutter, sier Grastveit, som skulle til å takke for samtalen med N247 da Bjørnar Hove avslutter på overtid og fastsetter sluttresultatet til 5-1 seier.

- Igjen, dette var veldig gøy. Nå gleder vi oss bare til fortsettelsen, sier han.

- Kampen ble vel mer eller mindre avgjort da vi ledet 3-0 etter 21. minutter, sier Grastveit, som skulle til å takke for samtalen med N247 da Bjørnar Hove avslutter på overtid og fastsetter sluttresultatet til 5-1 seier. (Foto: Dagfinn Grastveit)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no