28 voksne og barn var på sandvolleyskole på de nye banene på Tangvall-feltet lørdag. (Foto: Olav Eieland)

- Med sand overalt

  Redaksjonen
  09. juli 2022
  17:17
Innsendt 
Av Olav Eieland, Søgne Volley

Det er knall fin sol og skyfritt men mye vind så i dag var det ikke bare sand på hud og i tøy, men det knaste sand i tenner og i øyne.

28 voksne og barn var på sandvolleyskole på de nye banene på Tanvallfeltet. Det har vært en trang fødsel for sandvolleyballbanene i Søgne, hvor Kristiansand kommune først tok banene helt vekk, så regulerte inn to baner, deretter fire som var mini/nærmiljøbaner og når endelig kampbaner kom på plass var de innrammet med granittstein, uten fangnett og uten utstyrsbu. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Vi som klubb var ikke involvert i planleggingen fordi det ikke var et idrettsanlegg. Det var Kristiansand park og ingeniør som planla, ikke idrett.

- Skjønner ikke logikken
Vi i SIL volley skjønner ikke logikken her, også skolen må jo være tjent med at utemiljøet til elevene ikke er livsfarlig? Nå er vi lovet at en del stein fjernes, og fangnett og bu kommer opp for nå har idrettsavdelingen begynt å ta grep. Uansett, i sandstorm i dag var 28 ivrige spillere på sandvolleyballskole og med mye fint utstyr fra Norges volleyballforbund ble det stor stas.

Sandvolleyskolen fortsetter i morgen, søndag og allerede på mandag begynner «Sommer i sanda», det åpne, gratis prosjektet som går på dagtid i ukedagene hele sommeren.

Alle fire banene opptatte lørdag under sandvolleyskolen lørdag. Skolen fortsetter søndag. (Foto: Olav Eieland)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no